[電子電玩] [吹部大航海時代Online 2nd Age] 討論區

我都唔明, 鑊鑊都係咁 , 定價一樣做咩買我d 先架
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2011-2-27 02:03 發表
我都唔明, 鑊鑊都係咁 , 定價一樣做咩買我d 先架

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011/2/27 02:07 發表

戀上   嬲死我了
不過至少證明一樣野
50000 一樣賣到既 , 唔駛擔心既,  尤其依家無法海左之後 ,
存貨賣曬 就係 我地獨家
等大戶出下手先吧
塞維爾美幸賣左好少.....
可能輪到戀上聽日下晝就收錢

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2011-2-27 02:12 發表

戀上   嬲死我了
不過至少證明一樣野
50000 一樣賣到既 , 唔駛擔心既,  尤其依家無法海左之後 ,
存貨賣曬 就係 我地獨家
等大戶出下手先吧
塞維爾美幸賣左好少... ...
可能1收4000萬...

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011/2/27 02:17 發表

可能1收4000萬...
尋晚我由得美幸擺地攤 過夜 (辛苦佢了)
又賣左dd
天然系長髮眼鏡娘 最高

小鏡去左睇商會店
hmm........戀上擺幾多去賣的
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 leyland1989 於 2011/2/26 12:35 發表

商會公家的
美幸買左船匠搥仔了
天然系長髮眼鏡娘 最高

有人係奧波多賣 60000
天然系長髮眼鏡娘 最高

美幸賣晒100粒
天然系長髮眼鏡娘 最高

冇郁過

引用:
原帖由 dom 於 2011-2-27 11:30 發表
有人係奧波多賣 60000
無人會買

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2011-2-27 13:07 發表
冇郁過
等1個星期啦

我有信心賣得哂掛商會果d

To 戀上
QC 今日唔得閒
唔會玩, 有興趣練戰等的話可以login 找我

我依家翻左黎上北歐報任
天然系長髮眼鏡娘 最高

大海戰 , 西瓜收皮了 ;smoke:
英格蘭贏了

西瓜無左兩個港

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高

今日又賣左  50 粒
天然系長髮眼鏡娘 最高