[電子電玩] [吹部大航海時代Online 2nd Age] 討論區

頭先帶左美幸上北歐 , 西瓜劇情個度
去到阿姆外邊就打
4 隻大卡仔 vs 自己+西瓜艦隊 , 美幸自己一個既話 就頭痕 (劇情都係建議找人幫吧 )
我幫手打 , Crtical 都打唔入肉   

某人
"你自己荷蘭打翻荷蘭獨立軍 , 真係 "

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

開始向東南亞進發.........唉
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2011-3-4 01:31 發表
開始向東南亞進發.........唉

逆風海域 行船比想像中慢........4kt ........唉
依家行左唔夠 1/3
黃金海岸都未過
天然系長髮眼鏡娘 最高

剛剛過左 西非私人島 區
無貨, 空倉去
水可頂 70 日
糧可頂 28 日
天然系長髮眼鏡娘 最高

進入南大西洋....
無法海域 (系統有出警告)

天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2011-3-4 02:03 發表
剛剛過左 西非私人島 區
無貨, 空倉去
水可頂 70 日
糧可頂 28 日

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011/3/4 02:07 發表

行緊無法海, 好驚就真
不過Scan 到得我 同另一個 普通人
我 唔係吹水的.......

天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2011-3-4 02:07 發表

行緊無法海, 好驚就真
不過Scan 到得我 同另一個 普通人
我 唔係吹水的.......
無法之嘛, 我都經過過啦

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011/3/4 02:13 發表

無法之嘛, 我都經過過啦
係咪完全唔入好望角海域安全d?
天然系長髮眼鏡娘 最高

y 6400 safe ?
天然系長髮眼鏡娘 最高

y6500 running

天然系長髮眼鏡娘 最高

PK 了 行得太南, 開始落雪

天然系長髮眼鏡娘 最高

行到 莫三比克海峽
天然系長髮眼鏡娘 最高

今晚行到農場就off ......太夜了
天然系長髮眼鏡娘 最高