[電子電玩] [吹部大航海時代Online 2nd Age] 討論區

引用:
原帖由 dom 於 2011-5-3 14:03 發表
擺左唔夠 2 個鐘又賣晒啦

mark 貴左 去到 150萬一樣搶手
加工木賣150萬一件?

引用:
原帖由 leyland1989 於 2011-5-3 23:10 發表

e物價漲到你唔信..
估唔到連遊戲個通脹都咁高.... 我儲個十幾億好快唔值錢

引用:
原帖由 leyland1989 於 2011-5-3 23:11 發表

冇..
e家點只按鍵精靈
更神奇既都有..
講多d 黎聽下

引用:
原帖由 leyland1989 於 2011-5-25 23:32 發表

打馬那如,英吉利同鍚蘭.. 應該夠你上戰52..
戰52再去加勒比打馬魯那.. 或者你可以去東南亞打北歐排
英吉利超好打.... 一開戰就開彈道、貫穿、速射/水平..... 佢地轉身想過黎.... boom boom boom 三下就作戰勝利   

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011-5-26 05:18 發表

差唔多...

錫蘭/印度/蒙x兒私掠: 480~550
馬那如: 600+
蒙x兒帝國: 600+
小數怕長計.... 而且印度南岸個d打得多無挑戰性

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011-5-27 23:11 發表
被追殺
呆樂唔係戰服架咩,仲有我對佢最後o既印像係荷蘭人

引用:
原帖由 dom 於 2011-5-28 11:53 發表

兩邊都有玩
探服佢係商會會長 (里斯本香港商會) , 葡萄牙的
無記錯 又係練到頂

你問 QC 佢尋日幾勁抽就知
依d人唔駛返工咩....兩邊都練到頂

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2011-5-28 13:13 發表
畢業試幫我戒左GVO
開左出泥都好似冇咩心情玩咁
搵d target 去試下achieve 可能會有返心情

引用:
原帖由 dom 於 2011-8-24 03:20 發表
商64 全改 Full Spec (4星全滿帆 , 抗波21 , 滿倉 , 5 x +21/+24/-1 帆)

2星書任務 , 2星書補貨計劃

倫敦接任 -> 南特 (4 天) -> 波爾多 (0 天)

波爾多 -> 利馬 (*38 天 , 不停站)
利馬 -> 江戶 (34天, 一次暴風 ...
WTF 利馬去江戶34天

印像中我以前across 太平洋無可能咁快,依家d船裝左 turbo 架??

如果坐運河船咪仲快??

今日終於肯開返個陳年acc 玩,但唔知點係東亞做買賣

仲有就想問點樣5開?

仲有唔識造船鳥

依家d船好似好複雜咁,又強化又唔知點。仲有我得造船r18,點樣可以做r20船匠?

引用:
原帖由 dom 於 2011-9-17 22:21 發表
kclee 你邊個服的
戰服的

引用:
原帖由 XT 於 2011-9-18 01:50 發表

其實 ... 我係咪同你撞o左真名?
你又係姓李 然後 Initial 又係 kc?

引用:
原帖由 XT 於 2011-9-18 02:46 發表

係呀 都係K.C.
都係唔好係度自爆個名啦

引用:
原帖由 dom 於 2011-9-20 02:49 發表
到左江戶剛剛好節慶, 無人換貨 (鬼咩, d bot 趕走晒d 活人了)
酒類庫存見底
見到個率 3:1 , 一鑊換兩船   1100 提燈
點解你個 route 行得咁出既?