[電子電玩] [吹部大航海時代Online 2nd Age] 討論區

回復 1665# leyland1989 的帖子

都好辛苦下 今搶法

回復 1668# leyland1989 的帖子

唔緊要 慢慢來
我家陣衝緊隻西班牙人物

回復 1671# leyland1989 的帖子

白兵好玩 問題係對住炮手 好麻煩
無船技能 好煩下 因為衝果下好易出事
不過自己無得放外科 果下就危

我都工藝9了
唔靠任何資源下升到9
準備轉職鑄造 OR 烹飪
依動力返番去以前啱啱玩大航海日子

回復 1741# leyland1989 的帖子

我就不斷係今衝
唔係升唔到今快

回復 1743# leyland1989 的帖子

今快收靚XDDDDDD

引用:
原帖由 dom 於 2011-2-7 16:07 發表
死黑椒 今日先覆我

重要 IDD Fax 過去比佢認證
未必要IDD FAX
可以INTERNET FAX 嘛
問題係我自己無SCANNER
做唔到啦

比個FREE 你做先 http://www.freepopfax.com/

仲有一個 https://faxzero.com/sendfax/Taiwan

回復 1769# dom 的帖子

DOM 你要分開咗問題先
我有ACCOUNT 但係入唔到你個ACCOUNT

如果接近過期 打去 ACARD 問下 可唔可以換過張比你(有埋發票)

我加陣都好煩 我另一個ACC 都係要FAX 過去

回復 1774# dom 的帖子

你有SCANNER 做咗先
記住 你要同寫個陣資料 身份證ID (WEB 果個)
要一樣 如果唔係 未必批

不過要搵人試咗先 (我想整問題係 出面無鋪頭搞 轉去PDF)

回復 1775# dom 的帖子

都係用INTERNET FAX 啦
我果度包咗啦 你用FAX ZERO啦
有HTTPS 唔會有事

回復 1775# dom 的帖子

香港7仔 好似唔包國際FAX
最煩係依樣嘢

回復 1780# dom 的帖子

打過去問啦
黑椒成日搞埋今損人不利己事

回復 1786# dom 的帖子

阿DOM 你打過去問?