[電子電玩] [吹部大航海時代Online 2nd Age] 討論區

pig. 我返到歐洲比200本3星書你..
你會升得輕鬆d同快d..

熱那亞報告哥個富婆叫咩名GA?

而家隻船唔裝帆就310/51, 裝左就365/101

雖然燒3星書升真係會快D, 不過好似好重皮bor

如果可以去印度做印度印花布就好, 據聞係又平又快

引用:
原帖由 pigbale 於 2011-1-17 22:59 發表
而家隻船唔裝帆就310/51, 裝左就365/101

雖然燒3星書升真係會快D, 不過好似好重皮bor

如果可以去印度做印度印花布就好, 據聞係又平又快
我一日印50幾張3星出黎.. 我多到要分ac放.... 我比200張你,.好小野o者..
你咁快去倒印度?

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2011-1-17 15:54 發表
熱那亞報告哥個富婆叫咩名GA?
邊鬼個會去記呢d野..
我淨係知馬賽果隻乳牛叫伊萊諾

引用:
原帖由 leyland1989 於 2011-1-18 00:11 發表

我一日印50幾張3星出黎.. 我多到要分ac放.... 我比200張你,.好小野o者..
你咁快去倒印度?
我得十幾張1星

印度方面, 當然係去唔到喇, 而家聲望得2400

引用:
原帖由 leyland1989 於 2011-1-18 00:11 發表

你咁快去倒印度?
邊度搵咁多返泥

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2011-1-18 00:26 發表

邊度搵咁多返泥
我拉豆... 一次26*5  (扣除消耗, 淨袋90張)
我燒船.. 一日不定數量既星書.. 刷3星平均一日都有幾十張

引用:
原帖由 pigbale 於 2011-1-18 00:16 發表

我得十幾張1星

印度方面, 當然係去唔到喇, 而家聲望得2400
我聽日/後日可能會返歐洲.. 本來想今日返.. 不過難d了..
我計過.. 我一日先打得1萬exp.. 而我仲差2萬6先到戰52...
到時返到歐洲再搵你..

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011/1/17 01:50 發表
造左3人份量上繳品
Thanks QC
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 leyland1989 於 2011/1/18 00:13 發表

邊鬼個會去記呢d野..
我淨係知馬賽果隻乳牛叫伊萊諾
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 leyland1989 於 2011-1-18 00:34 發表

我聽日/後日可能會返歐洲.. 本來想今日返.. 不過難d了..
我計過.. 我一日先打得1萬exp.. 而我仲差2萬6先到戰52...
到時返到歐洲再搵你..
又要多謝你先

我呢排都係瓦倫西亞附近, 好易搵

今晚同明晚會休戰一天
今晚 = 冗聚
明晚 = 公司要應酬.......
天然系長髮眼鏡娘 最高

新副官船...
水手要求小左....
但倉比以前果隻細左
我都係做左出黎先知...
差左50幾出黎
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

今日行情差... (89%都照賣...)
加上回程燒左唔少貨...
結果只賺7000萬... 唉.. 當補貼買帆