[電子電玩] [吹部大航海時代Online 2nd Age] 討論區

引用:
原帖由 pigbale 於 2011-1-20 22:37 發表

我家陣連操帆都未有

不過尋日請左個副官, 希望係正野黎
我隻法蘭欣放左係屋企都好耐...
(除左練管理技術果陣拎過出黎之外... )
漢斯先慘...... 放左係屋企差唔多2,3年(真實時間)....

btw pig.. 你學管理技術先.. (但好似要先拎左中南美入港許可先學倒.. .lol)
學左管理技術, 係海上生產就升得倒.. 同埋加船隻熟練度加得好快..

引用:
原帖由 leyland1989 於 2011-1-21 00:16 發表
btw pig.. 你學管理技術先.. (但好似要先拎左中南美入港許可先學倒.. .lol)
學左管理技術, 係海上生產就升得倒.. 同埋加船隻熟練度加得好快..
要做敕命任先去到中南美, 有排先得

引用:
原帖由 pigbale 於 2011-1-21 00:21 發表

要做敕命任先去到中南美, 有排先得
咁拎左印度未?

引用:
原帖由 leyland1989 於 2011-1-21 00:24 發表

咁拎左印度未?
印度都要16000聲望, 家陣加埋得2669

引用:
原帖由 pigbale 於 2011-1-21 00:27 發表

印度都要16000聲望, 家陣加埋得2669
做下主線.. 當玩下rpg game 囉

引用:
原帖由 leyland1989 於 2011-1-21 00:29 發表

做下主線.. 當玩下rpg game 囉
咁樣就要返上北歐喎

引用:
原帖由 pigbale 於 2011-1-21 00:33 發表

咁樣就要返上北歐喎
你24lv先  
我今日會回歐洲... 睇下有冇機會比倒隻船你....

引用:
原帖由 leyland1989 於 2011-1-21 00:36 發表

你24lv先  
我今日會回歐洲... 睇下有冇機會比倒隻船你....
我而家仲係瓦倫西亞同阿爾及爾來回緊

隻小鏡號R5.......
702 還是多點人打先得....

落水唔夠2個鐘 得翻耐久度 181/181

天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

不過係咁維修
R5 由 1xx / 2500 升到 932/2500
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

尋日執翻黎個 700k 今日還原了......
買完隻小鏡號 R5 轉頭又燒左 , 都係得個吉

天然系長髮眼鏡娘 最高

高清已62lv.. 應該拉多2-3次豆就64...
煮野食先~

pig 你隻船係塞維爾,,,
你上線既話,, 叫一叫我啦..

引用:
原帖由 dom 於 2011-1-21 02:23 發表
尋日執翻黎個 700k 今日還原了......
買完隻小鏡號 R5 轉頭又燒左 , 都係得個吉
我由戰1去到戰51(now) 都係換左10隻船only
第一隻 小輕木->戰小排->戰12->戰17->戰21(護衛艦)->商29(排船)->戰26->戰40+商44->戰50
同埋我未買過同一款船2次...