[電子電玩] [FB GAME[星際文明2

[FB GAME[星際文明2

大家有無玩facebook game

最近玩緊一隻叫做 <星際文明> 既戰略game~
大家有無玩

http://apps.facebook.com/galaxyonline_tw/index.php

有無人玩啊,星際文明2,
好好玩的,
戰棋GAME, 類似大陸個隻超級宇宙戰艦大戰

戰棋game...
無乜興趣

玩緊

又真係幾好玩..

6支艦隊了..

2支航空母艦戰鬥群..
1支戰列艦戰鬥群
1支巡洋艦戰鬥群
1支高速截擊小隊..
1支砲擊小隊..
加加埋埋都有近3000隻船.. (一日內已經玩到咁既成果.. 由6萬幾名爬到7000幾名.. )

第7艦隊已建成..

2隊艦隊全滅
成800架艦比人打沉左..

已add..
唔好殺我..
我仲儲緊錢升朝聖級..
我成個星球得3000幾隻艦..
艦隊縮到得4支.. (因為刷副3拎圖紙.. e家刷緊副4, 但因為想集中火力 所以冇分拆多支出黎.. )

如果我之前無打輸仗
依家有4~5萬艦隊,
試過幾次撞牆全軍覆沒 (遇到雷神陣同埋韻石陣)

引用:
原帖由 紙羊 於 2011-3-1 09:47 發表
如果我之前無打輸仗
依家有4~5萬艦隊,
試過幾次撞牆全軍覆沒 (遇到雷神陣同埋韻石陣)
我朝聖1升2都唔夠錢..
我洗左幾十次副4.. 已經有100隻艦損耗...
但我唔打算再造新一級艦... e家準備緊聽日大量起朝聖3
再睇睇有幾多錢淨... 升埋伯爵同蒼鷺..
蒼鷺可能後小小.. 因為我已經升左空間3

引用:
原帖由 leyland1989 於 2011-3-1 10:03 發表

蒼鷺可能後小小.. 因為我已經升左空 ...
慢慢黎,我初初都係唔夠錢,

我係成日打其他玩家搞到全軍覆沒....

我加左你入軍團啦,哈哈

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 leyland1989 於 2011-3-1 10:03 發表

蒼鷺可能後小小.. 因為我已經升左空 ...
升晒d資源先,錢,金屬,he3
科技升資源加成,跟住升防護罩
艦可以最後尾先起

太空個度一定要佈陣
我個個係咁樣,d石陣已經7級,
炮陣都5級以上
加埋3支雷神(未改版之前可以起3支)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 紙羊 於 2011-3-1 10:13 發表

升晒d資源先,錢,金屬,he3
科技升資源加成,跟住升防護罩
艦可以最後尾先起

太空個度一定要佈陣
我個個係咁樣,d石陣已經7級,
炮陣都5級以上
加埋3支雷神(未改版之前可以起3支) ...

我改改佢先..
我岩岩升左朝2.. e家冇錢升太空站..
我仲有3張12小時休戰卡.. 要拿拿林搞掂佢.. 係72小時內做好防禦