[相機攝影] D5100好鬼吸引

D5100好鬼吸引

D7000既ISO
用緊D3000,400都想死既我

好心動呀,有冇人可以講D5100既壞處比我聽 ?

無直倒

無機身摩打

唔係雙聲mic

哩d野d3000都冇
除左哩d gap野呢 ?

其實你如果已經入左道, 這類入門級新機新聞已經可以自動過濾
因為你下一部應該放眼在入面級外既機種..

引用:
原帖由 小Ray 於 2011-4-8 23:39 發表
其實你如果已經入左道, 這類入門級新機新聞已經可以自動過濾
因為你下一部應該放眼在入面級外既機種..
平平地~D300 啦~~

引用:
原帖由 ivan15 於 8/4/2011 11:40 PM 發表

平平~D300 啦~~
D300無1080p,係都D7000算啦

引用:
原帖由 wai-3-love 於 2011-4-8 23:41 發表

D300無1080p,係都D7000算啦
上一級就係上一級~

攝影就應該只 focus 係追求相既質數提升, 咩1080p 只係多鬼魚野..
究竟係買部多功能玩具 , 定係攝影姐

引用:
原帖由 小Ray 於 2011-4-9 00:18 發表
攝影就應該只 focus 係追求相既質數提升, 咩1080p 只係多鬼魚野..
究竟係買部多功能玩具 , 定係攝影姐
我都係咁諗的,覺得拍片係多餘
but.........個次去旅行,想拍下片都冇,個心真係
而質素..唔多唔小,係而家玩下影雀..有時想推下iso高d..d noise就

引用:
原帖由 toby 於 9/4/2011 12:30 AM 發表

而質素..唔多唔小,係而家玩下影雀..有時想推下iso高d..d noise就
150-500 OS等緊你

引用:
原帖由 toby 於 9-4-2011 12:30 AM 發表

1080P 喎,
好鬼清架喎。

http://www.youtube.com/watch?v=1LSFarV0ILk

引用:
原帖由 toby 於 2011-4-9 00:30 發表

所以下一部就諗新一代既中階甚至 FF 啦..

高 ISO、高質拍片、高一層次升級 .. 三個願望都實現!

我D700就ok了