[相機攝影] Sony NEX-3

Sony NEX-3

去百記買 (唔好問我點解唔去旺角....唔鍾意去)
$4380 單鏡版 (我知旺角有舖賣緊雙鏡版 $4580/4680 , 唔好提)

試機個陣
係咁sell
我買 EPL-2 又話Sony 舊model 又話Sony 無鏡用
又話無人買 Sony ,一係就買 GF2 啦

拿埋部 EPL-2 我試玩, 不過我唔鍾意....

手感試玩後 , 最後決定都係 NEX-3
影相就.....要遲d 先
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2011-5-10 10:37 發表
去百記買 (唔好問我點解唔去旺角....唔鍾意去)
$4380 單鏡版 (我知旺角有舖賣緊雙鏡版 $4580/4680 , 唔好提)

試機個陣
係咁sell
我買 EPL-2 又話Sony 舊model 又話Sony 無鏡用
又話無人買 Sony ,一係就買 GF2 啦 ...
Nex-3 la

nexc3就出

下次 techday 齊齊拎新玩具出黎

noway $orry

nex-3 水尾
已停產...

Macro 好唔惦.... < 20 cm 已經 AF 唔到
個日試機 EPL-2 都做到啦 , 我部 DC 仔都好過佢
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 rai 於 2011/5/11 00:07 發表
nex-3 水尾
已停產...
我鍾意買水尾....
未買之前吼 GF1 的
但係個價企到直一直
天然系長髮眼鏡娘 最高

餅定1855?

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2011/5/11 12:01 發表
餅定1855?
18-55
天然系長髮眼鏡娘 最高

其實要 Zoom 既話
我去旅行會用翻 ZS3 影
NEX-3 係輔助機
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 leyland1989 於 2011/5/10 23:26 發表
noway $orry
我原本想買女朋友一號......(GF1)
但係女朋友個價.....企直唔肯落

EPL-2 玩過 , 唔鍾意
同埋買 EPL-2 既話 好大機會比港女妹見到搶左去用
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2011-5-11 12:25 發表
其實要 Zoom 既話
我去旅行會用翻 ZS3 影
NEX-3 係輔助機
NEX-3做輔助機晒料喎

嘜而家仲要咁貴架
Zoom 鏡marco不嬲都唔可以好近

引用:
原帖由 sunyung 於 2011/5/11 12:59 發表
嘜而家仲要咁貴架
Zoom 鏡marco不嬲都唔可以好近
雙鏡 Kit 係 Price.com.hk 貴我 $300 左右 (Viva Photo)
我係百記買
天然系長髮眼鏡娘 最高