[電子電玩] 巴士GAME - OMSI

攪掂右太行駛方向喇.......原來個sli file係txto黎...

痴線架...有個地圖揸左我成8個字車....單方向咋...
但真係估佢唔到...個地圖大到呢..好似揸極都重有路...重好有心機整...完全唔馬虎....由house地區揸到去estate...好正...
發覺再ai traffic o個d開到最大先好玩...剩個迴旋處都多車到傻...塞左幾分鐘...插線入都炒左兩架車....><

down 左香港南區map..
d路太窄
轉彎成日唔夠位..

btw.. 到e家仲未有人整倒車mod?

好似幾正....
不過隻GAME係咪冇得換車?
全部都限死用一款車? 淨係可以改塗裝?

引用:
原帖由 rai 於 2011-6-21 09:37 發表
好似幾正....
不過隻GAME係咪冇得換車?
全部都限死用一款車? 淨係可以改塗裝?
暫時未有人寫倒一架完全車出黎...
內置主要有2款車 新車同舊車... (細節上分別既就好多種... eg. 唔同engine,布牌/電牌)
好似出左官方add-ons.. 不過要等我買左正版先...
我自己download左個香港仔地圖黎玩... 跑左幾轉95 同595..
難唔算太難玩..
不過個map寫得唔好..
有d位係必撞同炒底...
一撞d人就會落車..
好煩..
不過最難真係追字軌... 成日都遲....

原裝果2個地圖... 問題就冇乜...
不過要練習多d...   要識偷位轉灣...

引用:
原帖由 leyland1989 於 2011-6-21 11:11 發表
初版E500
http://www.youtube.com/watch?v=R ... ure=player_embedded
架E500仲有好多問題
而且仲有功能方面
就算整好晒D模都未出得

不過winsome應該比心機整靚佢
因為佢架M-Train都整得唔錯

話說仲有架單層雞乸

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2011-6-21 11:26 發表

架E500仲有好多問題
而且仲有功能方面
就算整好晒D模都未出得

不過winsome應該比心機整靚佢
因為佢架M-Train都整得唔錯

話說仲有架單層雞乸 ...
香港仔map成日落斜撞車底..

引用:
原帖由 leyland1989 於 2011-6-21 11:59 發表

香港仔map成日落斜撞車底..
好多人都提過呢個問題
最後得出結論 未出新版之前要收油慢慢落:shakehand

跑左轉92號...
不過都係太慢.. 比下一班追上..
btw.. 第一次跑完全程.. 冇大炒..
只係入彎上左行人路2次同埋唔小心hi倒人地架車..
冇試過撞到全車人都落車...

download左架俄制單層巴..
不過架野仲有好多細節位要改善...
第3方插件黎講.. 都算好了..

引用:
原帖由 leyland1989 於 2011-6-22 07:50 發表
download左架俄制單層巴..
不過架野仲有好多細節位要改善...
第3方插件黎講.. 都算好了..
始終巴士方面 官方冇比太多資料出泥

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2011-6-22 11:46 發表

始終巴士方面 官方冇比太多資料出泥
香港仔出左更新.. 不話未得閒試..
玩緊toronto map..
btw 有冇人知.. 邊到買倒正版?

引用:
原帖由 leyland1989 於 2011-6-22 12:19 發表

香港仔出左更新.. 不話未得閒試..
玩緊toronto map..
btw 有冇人知.. 邊到買倒正版?
最直接係上網買