HGUC GM III !

HGUC GM III !

http://gundamguy.blogspot.com/20 ... ed-hobby-japan.html
正呀
我既吉姆兵團又多一隻
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2011-6-8 02:45 發表
http://gundamguy.blogspot.com/20 ... ed-hobby-japan.html
正呀
我既吉姆兵團又多一隻
GM III 好正....
不過我等緊艾比安

咁多隻 GM 之中我最鍾意呢隻
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

GM對住DOM好似

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011-6-8 20:24 發表
GM對住DOM好似
唔知邊套野入邊有個呀伯話佢揸鐵球擊破6部dom

引用:
原帖由 pch0113 於 2011-6-10 13:14 發表

唔係ar ma

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011/6/8 20:24 發表
GM對住DOM好似
唔一定架
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 pch0113 於 2011/6/10 13:14 發表

個呀伯係 NT 黎......肯定強過阿寶
d 兄弟死得好慘

天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2011-6-10 23:05 發表

個呀伯係 NT 黎......肯定強過阿寶
d 兄弟死得好慘
根據富野setting,戰鬥能力最強----阿寶
NT能力最強----嘉美尤
That's All

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011-6-10 15:41 發表

唔係ar ma
Gundam Crossbone Skullheart漫畫(UC-133)

頂佢
未出 GM III 出架 GM Cannon II 毒我先
天然系長髮眼鏡娘 最高

七月了
天然系長髮眼鏡娘 最高

http://gundamguy.blogspot.com/20 ... i-new-official.html
OH OH OH
日本 出左啦!
GM 兵團又多隻
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011/6/8 20:24 發表
GM對住DOM好似
打 Gundam DX
我用 GM / 陸吉用得好過 MS-09 (DOM) / MS-09R (Ric-DOM) 的
自己都唔識
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 Aware 於 2011-6-16 15:49 發表

根據富野setting,戰鬥能力最強----阿寶
NT能力最強----嘉美尤
That's All
NT最強係......14歲的NT主角 同13歲的NT主角