Gundam AGE

Gundam AGE

唔知呢度有冇人會「期待」呢套野呢?

絕對無
香港已經完了!
http://www.no3b.net

引用:
原帖由 469394 於 2011-6-11 23:31 發表
絕對無
唔係喎~ 我好「期待」架....

期待佢成為
史上第一部未播就已經列入黑歷史既動畫

UC 都未做完, 又攪多一套出黎...

引用:
原帖由 irvingtin 於 2011-6-13 17:08 發表
UC 都未做完, 又攪多一套出黎...
UC 係OVA, 呢套係TV, 所以可以同步的...

引用:
原帖由 rai 於 2011-6-13 17:19 發表

UC 係OVA, 呢套係TV, 所以可以同步的...
我無話唔可以同步
只係UC 個步伐太慢...

引用:
原帖由 irvingtin 於 2011-6-13 17:24 發表

我無話唔可以同步
只係UC 個步伐太慢...
正確黎講 UC係小說.

因為宇宙世紀係一個搵大人錢的作品 , 唔好話UC , 重制0093都可能過十億收入.

而AGE係主打小朋友市場,仲有機戰/G GEN的版權費.

Mobile Suit GundamAGE Promotion Video 1
http://www.youtube.com/watch?v=1 ... ure=player_embedded

接受唔到

兒童向得咁緊要....

引用:
原帖由 leyland1989 於 2011-6-19 13:03 發表
兒童向得咁緊要....
但係亦有人話係腐女向喎

笨大其實計好數,點都唔會將高達個金漆招牌推倒
可能個故係玩復古式糖衣毒藥feel,表面好細佬,實際好大人

引用:
原帖由 Tommi_Vercetti 於 2011-6-19 20:56 發表
笨大其實計好數,點都唔會將高達個金漆招牌推倒
可能個故係玩復古式糖衣毒藥feel,表面好細佬,實際好大人
今期第一季應該唔係, 應會全力小學至國中向.. 就好似 Pocket Mon 同數硬暴龍個 Marketing 咁..

不過, 唔排除佢會做幾季去到長大後既部份, 只係就係你講既野

好似有傳聞部 Gundam 會由主角, 交比佢個仔, 再交比個孫