鋼彈00 第一季

睇到 gundam AGE 個人設就已經少左一半動力..

引用:
原帖由 cainester 於 2011-6-13 14:54 發表

你想做NT?
唔可以叫想做NT
只係個腦有咩辦法可以強化一下姐

引用:
原帖由 紙羊 於 2011-6-13 14:55 發表
gundam AGE............我諗起絕對無敵私人鳯.......
諗起到時係街, 見到班細路, 無論坐巴士, 坐地鐵, 坐麥記, 總之一坐低就拎個神主牌出黎, 扮自己入左駕駛倉個下.....

引用:
原帖由 donaldfung 於 2011-6-13 14:57 發表

祼體chatroom
正宗身體語言, 無聲勝有聲

引用:
原帖由 sunyung 於 2011-6-13 14:58 發表

唔可以叫想做NT
只係個腦有咩辦法可以強化一下姐
開個洞同大宇宙意志傾計

引用:
原帖由 Quinton 於 2011/6/13 13:18 發表
尋晚睇完...又幾好睇WOR......
佢D政治野我覺得SET得幾好,表達得夠忍晦,又可以充分睇現人類O既磁能線 少有呀
第二季 甩拖呢.....唉
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 Quinton 於 2011/6/13 13:29 發表

嗯.不過果個咩油國公主好似冇乜用..
幼稚園Miss 黎架
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 cainester 於 2011/6/13 14:33 發表
Macross 好d
Sheryl Nome
女皇版美幸
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 sunyung 於 2011-6-13 14:37 發表

都唔算大變型啦, 只係成身都係精神骨架
呢樣野不嬲以前舊UC都有, 只不過係呢部GUNDAM特別D, 成身都係咁得人驚姐
講離譜邊夠GUNDAM G離譜, 打哂交咁, 但你又吹佢唔漲, 佢一樣都有一大堆支持者 ...
G係好嘢
Loli退散,御姐無敵

引用:
原帖由 donaldfung 於 2011-6-13 15:02 發表

開個洞同大宇宙意志傾計
最正係下下危急關頭, 都有一個個裸體飄去你面前
令到你覺得人生原來仲有咁多值得回味既野, 個下先正

引用:
原帖由 sunyung 於 2011/6/13 14:37 發表

都唔算大變型啦, 只係成身都係精神骨架
呢樣野不嬲以前舊UC都有, 只不過係呢部GUNDAM特別D, 成身都係咁得人驚姐
講離譜邊夠GUNDAM G離譜, 打哂交咁, 但你又吹佢唔漲, 佢一樣都有一大堆支持者 ...
G Gundam 好熱血架
不過你要當唔係 Gundam 黎睇
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2011-6-13 15:16 發表

G Gundam 好熱血架
不過你要當唔係 Gundam 黎睇
我都知好熱血
不過睇開其他GUNDAM, 真係會比佢嚇親

引用:
原帖由 rai 於 2011/6/13 14:39 發表

o....
你講個套係應該係獨角獸...
我指既係gundam AGE....
今年秋季新番....

PS. 剛剛有片...http://www.youtube.com/watch?v=11DecXqdN7o....
介紹:
http://www.xhood.net/gundam/2011-06/1441/gundam-age-info. ...
OMG 我接受唔到
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 紙羊 於 2011/6/13 14:55 發表
gundam AGE............我諗起絕對無敵私人鳯.......
我覺得會係超級系 + 死小孩 (Gundam SEED Destiny ) 類
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 小Ray 於 2011/6/13 14:58 發表
睇到 gundam AGE 個人設就已經少左一半動力..
我寧願佢快d 出 Unicorn EP4
天然系長髮眼鏡娘 最高