[平版電腦] 平價平版

引用:
原帖由 sunyung 於 2011-7-13 18:19 發表

>入門口第一句就指住個女人(應該係師9)你頭先係咪用咁既死人態度同我講野
...
你又知聽電話果位就係 hotline 女女 !?
不過如果我在現場, 會忍唔住笑

引用:
原帖由 小Ray 於 2011-7-14 11:32 發表

你又知聽電話果位就係 hotline 女女 !?
不過如果我在現場, 會忍唔住笑
成場得二個師9, 二個都係坐出面
肯定係二個其中一個架啦

Novo 8最差係電池續航力短??
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2011-7-14 12:22 發表
Novo 8最差係電池續航力短??
唔清楚
不過已改目標去Vi30
咁岩有人大批上大陸訂
睇下可唔可以有優惠價

引用:
原帖由 sunyung 於 2011-7-14 12:39 發表

唔清楚
不過已改目標去Vi30
咁岩有人大批上大陸訂
睇下可唔可以有優惠價
上大陸訂,即係冇香港保用?!

雖然話唔算貴,但點都要有保用好d,尤其驚電池死左就唔知點算。

另,個網冇寫Vi30幾重....
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2011-7-14 13:04 發表

上大陸訂,即係冇香港保用?!

雖然話唔算貴,但點都要有保用好d,尤其驚電池死左就唔知點算。

另,個網冇寫Vi30幾重....
如果係深圳, 都OK
返正呢D二線牌子, 保用都係名過於實
要整都一樣要寄返大陸, 來回都起碼無左一個月時間
另外重量係506g
電池4800mAh

引用:
原帖由 sunyung 於 2011-7-14 12:39 發表

唔清楚
不過已改目標去Vi30
咁岩有人大批上大陸訂
睇下可唔可以有優惠價
師兄
有冇優惠詳情?

引用:
原帖由 sunyung 於 2011-7-14 14:26 發表

如果係深圳, 都OK
返正呢D二線牌子, 保用都係名過於實
要整都一樣要寄返大陸, 來回都起碼無左一個月時間
另外重量係506g
電池4800mAh
NEC A9 果d好似重340g左右咋喎,506g即係多~50%。
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2011-7-14 15:25 發表

NEC A9 果d好似重340g左右咋喎,506g即係多~50%。
得340g, 粒電夠唔夠?

引用:
原帖由 tamalemon 於 2011-7-14 15:12 發表

師兄
有冇優惠詳情?
我都係跟大隊ja
一次過二十幾部應該有得平掛
可惜我唔係攪手

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2011-7-14 15:25 發表

A9成2K人仔喎
仲有得7吋
介面唔係好掂

A9N系列GPS+3G+8GB+1024*600高分屏配置简介

产品规格:
软件属性:        硬件属性:
系统:        Google Andriod 2.2        CPU        ARM Cortex A9 双核 @ 533MHz
互联网        WIFI, 内置3G(WCDMA)        3D 图像加速,1080P 视频解码
内置电话功能        上网        Memory        DDR II RAM 512MB
通话        存储        8GB 闪存, 支持最大容量32GB TF卡
短信        无线        IEEE 802.11 b/g/n network, 蓝牙 3.0
音频        支持所有常用音频格式        屏幕        尺寸        7‘ 英寸
支持音乐库播放和搜索        分辨率        1024*600 WVGA
支持互联网流媒体播放        触摸屏        电容式多点触摸
视频        1080P 视频流畅播放        外观        尺寸        197×125.5×13mm
支持 AVI,MKV,MOV,TS,RM/RMVB,3GP, MPEG, DAT, MP4 等格式        重量        400g
Flash        支持 Adobe Flash 10.1        电池        4000mA , 3.7V(可持续工作6小时以上)
图片        支持 JPEG、GIF、PNG、BMP 文件        蓝牙        蓝牙 3.0
支持图片多点缩放        摄像头        2.0M定焦(前置)/3.2M自动对焦(后置)
支持幻灯片播放图片        USB        迷你 USB端口
GPS        凯立德导航        3G        内置WCDMA
其他        Google浏览器        HDMI        支持
Google Market/APP Store应用与游戏下载        GPS        支持
计算器、日历、Google地图、闹铃                  
Email收发、Office文档编辑                  
语言        简体中文、英文等20多种语言        重力感应        支持

A9粒U仲怪過Vi30