[電子電玩] D人玩Cites XL 可以玩咁顛

D人玩Cites XL 可以玩咁顛

可能叻過政府規劃署

有無 ISO?

引用:
原帖由 lctang 於 2011-8-7 11:03 發表
有無 ISO?
因為係正版
要得閒搵番隻碟先得喎

引用:
原帖由 siupy 於 2011/8/7 10:30 發表
痴線   
可以整咁顛

http://www.simcity.cn/thread-94534-1-1.html
http://www.simcity.cn/thread-94799-1-1.html
No.1 以前都有玩 SimCity 4 (Mod/plugin) 神人
好似都係吹部有 Account  
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

Cities XL 我有老正不過 玩左三次就比我封印左 唔玩了
唔夠 SimCity 4 咁好玩
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2011-8-7 15:13 發表
Cities XL 我有老正不過 玩左三次就比我封印左 唔玩了
XL 定 XL 2011
我又唔覺SC4好玩
SC4我買左正版無耐又封塵

引用:
原帖由 dom 於 2011-8-7 15:12 發表

No.1 以前都有玩 SimCity 4 (Mod/plugin) 神人
好似都係吹部有 Account  
SOU , QC , 同埋我

但我係超高密度香港式玩法

引用:
原帖由 siupy 於 2011/8/7 17:08 發表

XL 定 XL 2011
我又唔覺SC4好玩
SC4我買左正版無耐又封塵
XL 唔好玩, 所以無買同系列既 XL 2011
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2011-8-7 15:13 發表
o岩o岩裝番sc4
但一開已經無咁好心機慢慢再晝

我都覺得SC4好玩D

XL古古怪怪,唔知係咪玩開心..冇得更新當PATCH下
D野好似BETA VERSION咁

SC4好玩
但唔知點解係WIN7玩 玩玩下會CRASH 彈GAME

引用:
原帖由 toby 於 2011/8/11 19:34 發表
我都覺得SC4好玩D

XL古古怪怪,唔知係咪玩開心..冇得更新當PATCH下
D野好似BETA VERSION咁
我隻正式版 黎 都係唔好玩
天然系長髮眼鏡娘 最高