[硬件] HK 係賣呢個價就好 la

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-8-21 22:58 發表

Ya...有US(California)地址,但搶晒16GB了
I am waiting for UK to cut price...

eBay就黎完結果o的拍賣, 俾人bid到上210-220.

引用:
原帖由 crocodile... 於 2011-8-22 00:47 發表

I am waiting for UK to cut price...
有傳,齋o係北美HP坐o左超過半球貨,但唔知有幾多係16,32同埋64
EMEA同APAC點都坐幾十萬貨,真係唔知HP會點散

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-8-22 00:52 發表

有傳,齋o係北美HP坐o左超過半球貨,但唔知有幾多係16,32同埋64
如果全部大劈價
16GB US$100、32GB US$150、64GB US$200,
一定去得晒!

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-8-22 00:52 發表

見D人係twitter 傳HP service center 話英國會公佈

引用:
原帖由 小馬馬 於 2011-8-22 01:18 發表

如果全部大劈價
16GB US$100、32GB US$150、64GB US$200,
一定去得晒!
劈就劈硬,不過唔知佢點散...

32GB擒晚8點幾我見bestbuy.com仲有,但因為我個地址o係加州,要多9USD delivery + tax,連埋原機價,計過又唔係好值,無落order...

一心等16GB,有就買,無就慳返

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-8-22 08:41 發表

32GB擒晚8點幾我見bestbuy.com仲有,但因為我個地址o係加州,要多9USD delivery + tax,連埋原機價,計過又唔係好值,無落order...

一心等16GB,有就買,無就慳返 ...
9USD 就OKAY 既....真係平既話..
但...TAX 要比幾多?

引用:
原帖由 kof2003 於 2011-8-22 09:45 發表

9USD 就OKAY 既....真係平既話..
但...TAX 要比幾多?
機價149USD,加埋堆tax+delivery埋單要173USD

而家傳amazon唔會同hp大散$99,退返晒俾hp仲著數

support Chinese word ma?
Viva la vida

引用:
原帖由 backspace-hk 於 2011-8-22 09:48 發表
support Chinese word ma?
睇就無問題,寫/打就哈哈哈

依家搵個site黎買都冇度度都load爆左

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-8-22 08:41 發表

一心等16GB,有就買,無就慳返 ...
Good Job

test my luck
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 28# rickywk 的帖子

邊度仲有?

引用:
原帖由 rai 於 2011-8-22 14:30 發表
邊度仲有?
barnesandnoble.com