[硬件] HK 係賣呢個價就好 la

引用:
原帖由 rai 於 2011-8-22 15:04 發表

你俾左invoice no.俾佢未?
原來要人手比

引用:
原帖由 kof2003 於 2011-8-22 16:40 發表

剩係計代收?
包埋運費分分鐘係件貨一半價錢?
no, 佢係賺運費
20.75係淨運費, 依家有fuel charge, 所以再加應該唔止

引用:
原帖由 rai 於 2011-8-22 16:47 發表

no, 佢係賺運費
20.75係淨運費, 依家有fuel charge, 所以再加應該唔止
咁計, 單買一件返來, 運費連稅可能係件貨價既 >150%

引用:
原帖由 kof2003 於 2011-8-22 17:06 發表

禁米中招?!

引用:
原帖由 kof2003 於 2011-8-22 17:06 發表

唔係掛!
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

睇睇我返到去仲有冇貨先

你地要借加拿大地址.. 可以搵我..
幫你地代購都唔成問題.. 假如我得閒又有貨既話..

引用:
原帖由 leyland1989 於 2011-8-22 17:18 發表
你地要借加拿大地址.. 可以搵我..
幫你地代購都唔成問題.. 假如我得閒又有貨既話..
但係 CA -> HK 果程運費應該幾甘呀?

引用:
原帖由 pk1667 於 2011-8-22 17:13 發表

唔係掛!
shipment total 117.38
comGateway 當 1.5KG, 20.75 + 3.25*2 = 27.25

total : usd 144.63
再加埋 fuel charge.. 差唔多掛 ?

查實部機可唔可以自己裝中文輸入法架?

引用:
原帖由 kof2003 於 2011-8-22 17:42 發表

shipment total 117.38
comGateway 當 1.5KG, 20.75 + 3.25*2 = 27.25

total : usd 144.63
再加埋 fuel charge.. 差唔多掛 ?
如果埋單係唔過 usd150 的話, 真係有 d 心動

引用:
原帖由 pk1667 於 2011-8-22 17:48 發表
查實部機可唔可以自己裝中文輸入法架?
好似見到內地有得裝APP, 但有冇HK用個D就...

引用:
原帖由 pk1667 於 2011-8-22 17:25 發表

但係 CA -> HK 果程運費應該幾甘呀?
你唔介意既可以過黎拎

引用:
原帖由 leyland1989 於 2011-8-22 17:53 發表

你唔介意既可以過黎拎
玩野

Wake up, my order unable to process