[網絡] PCCW 手指 Wifi

PCCW 手指 Wifi

一般用途,快不快?

屋企個 BB 完約,冇FTTH, 佢sell我 $127 手指 +8M

隻手指, 應該唔係剩WIFI吧
隻手指可能係送比你, 但一用3G就即時額外收費
不過你可以用手指既ACCOUNT, 再係其他器材登入用WIFI

引用:
原帖由 donaldfung 於 2011-8-22 12:15 發表
一般用途,快不快?

屋企個 BB 完約,冇FTTH, 佢sell我 $127 手指 +8M
不算快, 上網都 ok 既.
Viva la vida

引用:
原帖由 sunyung 於 2011-8-22 12:23 發表
隻手指, 應該唔係剩WIFI吧
隻手指可能係送比你, 但一用3G就即時額外收費
不過你可以用手指既ACCOUNT, 再係其他器材登入用WIFI
即是3G?
佢話送,我以為是 PC anywhere的package

回復 3# backspace-hk 的帖子

Thanks

個時佢都送左隻比我... 依家 crack 左可以用其他 sim... 但個wifi 又免費比我用 (手提)@pccwmobile  
本身個 200m 又無送比我

引用:
原帖由 donaldfung 於 2011/8/22 12:15 發表
一般用途,快不快?

PCCW WiFi 晒氣的
自己用住宅 PCCW IMS , 佢送左隻手指 又係話無限 PCCW WiFi, 你要去到d hotspot 先有用
唔係周街就咁上佢會用 3G HSDPA 架 ( 我係每個月有五日 Quota 無限任用)
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴