[平版電腦] TouchPad + Pre 3

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-8-24 12:13 發表

我覺得Pad就無乜機會買到,寄望入到部Pre
平常心

買到 要煩rebate 差價 就捉蟲

有當地人代搞
唔使自己吓吓 IDD 咪去馬

反正 computer&communication play gear
六個月 / 九個月 又一浸 湧出黎

本來對TouchPad興趣不大,
不過後來話有高手已經灌到Android 2.3 入去,
搞到我都想入部…………

引用:
原帖由 小馬馬 於 2011-8-24 12:31 發表
搞到我都想入部…………
+1

引用:
原帖由 小馬馬 於 2011-8-24 12:31 發表
搞到我都想入部…………
wonder how many end-user in hk can really get one

引用:
原帖由 SilverLake 於 2011-8-24 12:43 發表
wonder how many end-user in hk can really get one
而家個個瘋狂掃貨,全因一個字:

平!

HP HK 官方九成九無,
如果要用炒價係外面入,咁就失左意義…………

引用:
原帖由 小馬馬 於 2011-8-24 13:04 發表

而家個個瘋狂掃貨,全因一個字:

平!

HP HK 官方九成九無,
如果要用炒價係外面入,咁就失左意義…………
x2 ...
But how can I buy for 99 now ?? even amazon also no stock already

最新消息話香港HP將會擺上網賣喎,大家睇定!

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-8-24 13:37 發表
有無iphone4咁sms提示

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-8-24 13:37 發表
正喎!

我而家唔得閒成日online mon住…………

如果有,有冇兄弟可以幫手買多部??

要不要上 HP reg account?

我又要

引用:

今晚定幾時,

bestbuy 似乎都就黎再賣
咁依家應該等行貨定係照訂好呢....

引用:
原帖由 rai 於 2011-8-24 13:58 發表
bestbuy 似乎都就黎再賣
咁依家應該等行貨定係照訂好呢....
bb當真返貨>?

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2011-8-24 14:04 發表

bb當真返貨>?
再返貨我覺得係有可能, 不過幾時就真係唔知...