[相機攝影] 新玩具

SDHC 16GB C10 幾銀到?

引用:
原帖由 T12 於 2011-8-26 23:36 發表

普通既哈哈鏡
唔通佢係有名的 Zeiss 24-70

引用:
原帖由 T12 於 2011-8-26 23:29 發表

你係指吹水方面
both la

引用:
原帖由 T12 於 2011/8/26 21:42 發表
唔買 micro 4/3
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2011-8-27 02:50 發表
唔買 micro 4/3
唔好玩喇,乜野M4/3呀………

你自己有,連NEX係APS-C size都唔知???

我有一段時間都曾經想過買NEX,
不過最終都放棄左。

最大問題係加adaptor配番A Mount 靚鏡的話,
便攜性唔會著數過帶DSLR幾多;
用E Mount鏡,質素又打折扣,咁我不如用高質Pro-consumer…………

雖然而家E Mount終於有蔡頭,不過支鏡個size又同A Mount無乜分別!!

引用:
原帖由 lisa22 於 2011-8-27 00:35 發表

both la
longhai大火雞 (^o^)
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
原帖由 小馬馬 於 2011-8-27 03:28 發表

就係因為APS-C lo
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
原帖由 小馬馬 於 2011-8-27 03:32 發表
我有一段時間都曾經想過買NEX,
不過最終都放棄左。

最大問題係加adaptor配番A Mount 靚鏡的話,
便攜性唔會著數過帶DSLR幾多;
用E Mount鏡,質素又打折扣,咁我不如用高質Pro-consumer…………

雖然而家E Mount終於有蔡頭, ...
平時交際同樂用E,上山格劍出蔡
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
原帖由 小馬馬 於 2011/8/27 03:28 發表

就系買完後悔 , 應該個陣買 GF1 就買 GF1
太 Q 重
不過 T 神有蔡斯鏡 就arm

天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2011-8-27 07:46 發表

就系買完後悔 , 應該個陣買 GF1 就買 GF1
太 Q 重
不過 T 神有蔡斯鏡 就arm
ha
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
原帖由 T12 於 2011-8-27 07:20 發表

哪哪哪做兵咁o既態度唔要得

引用:
原帖由 lisa22 於 2011-8-27 08:46 發表

哪哪哪做兵咁o既態度唔要得
sorry!觀音大人
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長

引用:
原帖由 T12 於 2011-8-27 08:52 發表

sorry!觀音大人
Loli退散,御姐無敵

第一誌願移民反大陸!
--------------------------------
誰都知道錢能生錢,我們所積累起來資產透過運作,
就能夠不斷帶來現金收入