[電子電玩] Sims 3原來用dual-core...

Sims 3原來用dual-core...

長期50%

QC都玩SIMS3

續隻續隻買太貴了....
等佢出哂先一次過買.....

引用:
原帖由 leyland1989 於 2011-9-1 01:59 發表
續隻續隻買太貴了....
等佢出哂先一次過買.....
discount  中

P.S 而家唯一合集TS3 with Pets 不是平太多

Steam Wishlist:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198117003119/wishlist

我反而想玩simcity
可惜已經唔再出
~成日唔夠訓的鬼~

有冇人玩the sims social on facebook

依家用 Quad Core 才是皇道
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2011-9-1 10:16 發表
依家用 Quad Core 才是皇道
等緊8 core 16 thread

引用:
原帖由 hkccw 於 2011-9-1 08:53 發表
我反而想玩simcity
可惜已經唔再出
2k, 3k, 4都有

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011/9/1 14:22 發表

2k, 3k, 4都有
我都齊
重買左隻正版 Cities XL
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2011-9-1 15:01 發表

我都齊
重買左隻正版 Cities XL
Cities XL不好玩
都係Openttd 算

另外,有個機會俾我諗多次買唔買Pets..不過多數會買

P.S QC 有冇玩Hidden Springs?

http://steamcommunity.com/profiles/76561198117003119/wishlist

TS3個合集叫咩名?

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2011-9-1 19:30 發表
TS3個合集叫咩名?
已知只有TS3 Plus Pets(TS3+Pets,10月出) ..同TS3 Deluxe(TS3+Ambitions) 2隻

想買合集要再等等

不過而家EA 做緊折(只有數位下載)
原版$180...資料片HK$108,物品包$72

個人認為Sim3 不用買晒,買原版拎account +1000 點同世界歷險記拎1000點,其他問人借OK
我個夜店人生都係首發有贈品先買(但最終那贈品下載竟比正版出得早 )
寵物都係為了買限量版

(細細聲... 有冇人有seed.. )

引用:
原帖由 leyland1989 於 2011-9-1 20:33 發表
(細細聲... 有冇人有seed.. )
3DM