[電子電玩] Sims 3原來用dual-core...

引用:
原帖由 leyland1989 於 2011-9-1 20:33 發表
(細細聲... 有冇人有seed.. )
自已上各大遊戲網...好易儲齊成套

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

Steam Wishlist:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198117003119/wishlist

SIMS3 點搶人地女朋友..
已經去到romantic interest  女方有partner

引用:
原帖由 hkccw 於 2011-9-1 08:53 發表
我反而想玩simcity
可惜已經唔再出
我都係.....出4既dual core版都好呀...

引用:
原帖由 Heee 於 2011-9-3 10:12 發表

我都係.....出4既dual core版都好呀...
4好玩
不過係WIN7度玩玩下可能會彈GAME

前園太大... 冇位起屋

引用:
原帖由 leyland1989 於 2011-9-4 21:11 發表
前園太大... 冇位起屋
揀左咁正pre-build 仲想起乜

我通常係揀最簡單再自已改建成apartment ...

下個月出Pets又要再起過..冇位

http://steamcommunity.com/profiles/76561198117003119/wishlist

引用:
原帖由 rickycheng 於 2011-9-4 21:41 發表

揀左咁正pre-build 仲想起乜

我通常係揀最簡單再自已改建成apartment ...

下個月出Pets又要再起過..冇位
成間屋都係我自己由0起嫁..
就係起到個前園大一大. 自發現奶野.. 冇位起屋

引用:
原帖由 leyland1989 於 2011-9-4 21:44 發表

成間屋都係我自己由0起嫁..
就係起到個前園大一大. 自發現奶野.. 冇位起屋

引用:
原帖由 rickycheng 於 2011-9-4 21:50 發表

燈太多.. 交電費都交到窮... 一期600蚊

我就間屋太大搞到冇得起花園
間屋仲要大過頭唔知入面點間好= =..

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2011-9-4 21:56 發表
我係起左花園先起屋... *sosad
仲要起完先知... d位真係好唔見駛...
我間屋真係細到痴線.... 準備係車房下面起basement同起多2層..

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2011-9-4 21:56 發表
我都係

我間舊屋已賣...
e家搬左去住頂層複式單位..

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011-9-5 05:30 發表

我都係
起左花園先囉..

apartment 有apartment 既好玩之處..