[平版電腦] 終於等到,比較接近我要求的流動上網體驗………

終於等到,比較接近我要求的流動上網體驗………

正!!!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

so big

引用:
原帖由 cainester 於 2011-9-8 01:30 發表
so big
Acer A100,
7"@Android Honeycomb 3.2

spec?

引用:
原帖由 qcmadness 於 2011-9-8 02:30 發表
spec?
◎ 7 吋觸控螢幕、1024 x 600pixels 螢幕解析度 16:9
◎ 採用 Android 3.2 Honeycomb 作業平台
◎ 3.5mm 耳機插孔
◎ 內建 NVIDIA Trgra 2, 1GHz 雙核心處理器
◎ 支援 Wi-Fi 802.11b/g/n 無線上網
◎ 500 萬畫素相機、LED 閃光燈
◎ 200 萬畫素視訊鏡頭
◎ 內建 mini HDMI 影片傳輸
◎ 內建藍牙 / micro USB 傳輸介面
◎ 4.5 小時電池續航力
◎ 內建 1GB RAM / 16GB eMMC
◎ 支援 microSD 記憶卡擴充,最高可至 32GB

4.5 h

米馬馬.

3.2OS好用嗎

好似samsung 隻notes 仲好d 喎...
1280*800 解像度....

引用:
原帖由 bluesky 於 2011-9-8 09:01 發表
好似samsung 隻notes 仲好d 喎...
1280*800 解像度....
連推出日期都未有…………

How much

引用:
原帖由 lisa22 於 2011-9-8 14:01 發表
How much
$3050

呢部o野個resolution,我真係唔知有冇app肯support

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-9-8 15:30 發表
呢部o野個resolution,我真係唔知有冇app肯support
唔係標準resolution?

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-9-8 15:30 發表
暫時需要用嘅都裝到…………

其實個問題同qHD嘅android device 差唔多,
好多野官方隔左,Market 搵唔到嘅!!!
但自己搵到apk 照裝,又無問題喎。

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2011-9-8 15:46 發表

唔係標準resolution?
係,大qHD少少,又唔係10"嘅解像………
(qHD 960 x 540)