[平版電腦] Lenovo 樂pad, 1K 人仔only

引用:
原帖由 小馬馬 於 2011-9-26 16:41 發表
仲考慮中………

1.已經有A100,呢部野真係純玩具。

2. search 過D評語,播片能力超雞;
480都剛剛勉強,720/1080唔駛想!
真係睇要求, 不能期望太高
10.视频能力:比droid x 略强;根据我的经验,超频后,对rmvb的播放能力会提升。

MKV 264编码的就别指望了,我放了个westlife的MV 480p的样子,有声音,爆音,画面卡在开始。
rmvb 没有问题,800多m的源代码bd rip rmvb,基本流畅
mp4很好,720p的萧煌奇mv流畅播放

ordered, but waiting to change to post by shun feng (+RMB40), which requested by receiver agent

any brother here has experience that EMS courier is safe or not (inside China)? 集运 said use shun feng is safety than EMS (may steal or swap by others). Is that true?

引用:
原帖由 小馬馬 於 2011-9-26 16:41 發表
仲考慮中………

1.已經有A100,呢部野真係純玩具。

2. search 過D評語,播片能力超雞;
480都剛剛勉強,720/1080唔駛想!
$12xx同$3xxx比,一定冇得比。

講真,以$12xx買,又點可能要求得咁高呢?!
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2011-9-26 18:01 發表

$12xx同$3xxx比,一定冇得比。

講真,以$12xx買,又點可能要求得咁高呢?!
但好多千鬆嘅國產二三線,
播片能力好過佢喎…………

岩岩問左其中一人
佢話寄香港都可以包郵!?

联想旗舰:羞花 (18:16:33):
包邮的

引用:
原帖由 小馬馬 於 2011-9-26 18:09 發表

但好多千鬆嘅國產二三線,
播片能力好過佢喎…………
國產二三線果d,好多都係一方面強但另一方面弱,冇一部完美。
其實,真係視乎"你"想點用,有d人主要用來出門上網,有d人主要用來睇片(應該買PMP?),各人要求唔一樣。

一千人仔買聯想,係信佢質量或者會好d,電池有保證d。
各位吹部友多多保重!

頂你個掣
岩岩又覆我話唔包郵到香港
算! 寄返大陸!
而家總共order 2x 2gb, 1x 16gb

如果要睇高清片,似乎Ainol部Nono 7 Advanced超抵。
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2011-9-28 16:38 發表
如果要睇高清片,似乎Ainol部Nono 7 Advanced超抵。
見到個mon, 高清都變中清
擁有Novo 8既人士上

引用:
原帖由 sunyung 於 2011-9-28 16:16 發表
頂你個掣
岩岩又覆我話唔包郵到香港
算! 寄返大陸!
而家總共order 2x 2gb, 1x 16gb
by call?

引用:
原帖由 sunyung 於 2011-9-28 17:18 發表

見到個mon, 高清都變中清
擁有Novo 8既人士上

但No.1果邊個Novo 7好多人流口水....
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2011-9-28 17:39 發表

但No.1果邊個Novo 7好多人流口水....
coz of high resolution, but don't know why many 2nd hand

引用:
原帖由 bebird 於 2011-9-28 17:37 發表

by call?
唔係, 旺旺