[電子電玩] [Battlefield 3] 集中討論

引用:
原帖由 leyland1989 於 2011-9-28 11:16 發表

已經玩緊
係12個鐘前已經收倒code
我知呀 我係秘境嗰邊見到你
違法之都
就是香港

支flashlight 先過癮...
仲假過CS果支..

引用:
原帖由 dom 於 2011-9-28 11:26 發表

fps 幾多
你用 HD6950 + 1090T

unlocked

fps都幾高(數字唔知.. 冇開黎睇.. )
好流暢, 開倒1920x1080 全高 x6AA (好似係.. 自動setting.. 望過一眼..
聽日放學開黎玩再睇下.. 順便cap下圖出黎

引用:
原帖由 leyland1989 於 2011/9/28 11:27 發表
支flashlight 先過癮...
仲假過CS果支..
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 leyland1989 於 2011/9/28 11:28 發表

unlocked

fps都幾高(數字唔知.. 冇開黎睇.. )
好流暢, 開倒1920x1080 全高 x6AA (好似係.. 自動setting.. 望過一眼..
聽日放學開黎玩再睇下.. 順便cap下圖出黎 ...
dam, 睇黎 HD5770 應該唔夠皮
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 28/9/2011 02:35 AM 發表
http://vr-zone.com/articles/battlefield-3-beta--performance-preview-screenshots-and-hd-video-walkthrough/13625-1.html

1. Good news is , Support Multi-thread
2. B ...
我連CPU 都唔到
Q6600 2.4GHz
Hi~

引用:
原帖由 刺青 於 2011/9/28 12:11 發表

我連CPU 都唔到
Q6600 2.4GHz
Q6600 話晒真四核
你超少少
天然系長髮眼鏡娘 最高

死人 EA
明明我有套 MOH Tier 1 (玩 QK123 網站答問題 贏的)  可以玩 Beta
到依家都無 E-Mail 收 Key
Live Chat 又全 Busy 等左成半個鐘都無人
天然系長髮眼鏡娘 最高

吊下你地癮  (原圖為1920x1080.. 不過太大. 縮左做1280x720)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

setting

引用:
原帖由 dom 於 2011-9-28 22:51 發表
死人 EA
明明我有套 MOH Tier 1 (玩 QK123 網站答問題 贏的)  可以玩 Beta
到依家都無 E-Mail 收 Key
Live Chat 又全 Busy 等左成半個鐘都無人
個個拎KEY,Live Chat Busy 正常

Steam Wishlist:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198117003119/wishlist

好似多左好多白痴player.
咁都殺倒8件..

媽.. 我終於有腳啦..

做sniper (係bf3定位已經轉為DM) 用手槍仲多過用支DMR

引用:
原帖由 leyland1989 於 2011/9/29 10:23 發表
好似多左好多白痴player.
咁都殺倒8件..

媽.. 我終於有腳啦..

做sniper (係bf3定位已經轉為DM) 用手槍仲多過用支DMR
D 人新入 game 唔熟 control 比你easy kill
一係部機頂唔順 疾到無反應
你知啦 , 用 Core i3 或者Dual Core
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2011-9-29 10:25 發表

D 人新入 game 唔熟 control 比你easy kill
一係部機頂唔順 疾到無反應
你知啦 , 用 Core i3 或者Dual Core
果8件.. 有5件都係用手槍殺..
支DMR太難用...   
我stats 果到.. 殺得最多人既武器係M9.. 第二係SVD 第三係MP443 有冇搞錯..
我真係用手槍多過步槍..
不過總拮而言.. 最好真係AK-47M 落左腳架真係無敵
原則上我殺得最多人係用AK-47M.. 不過BF3 beta 斷左線係唔計數

支DMR真係垃圾到..
希望解左sv98之後會好d..