[電子電玩] [Battlefield 3] 集中討論

945+4850玩唔玩到呀,DOM姐,好似好吸引喎

引用:
原帖由 toby 於 2011/10/25 20:01 發表
945+4850玩唔玩到呀,DOM姐,好似好吸引喎
4 核 OK
4850 唔敢答話 好 ok
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2011-10-25 21:38 發表

4 核 OK
4850 唔敢答話 好 ok
有FD已經入左手,仲話肯借來試玩

引用:
原帖由 toby 於 2011/10/25 22:00 發表

有FD已經入左手,仲話肯借來試玩
等睇post
我整理緊資料

$1500 內有咩好卡arm 玩
我已經找到答案

Frostbite 2 睇黎 A 記佔優一點
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2011-10-25 22:17 發表

等睇post
我整理緊資料

$1500 內有咩好卡arm 玩
我已經找到答案

Frostbite 2 睇黎 A 記佔優一點
1.5k
我份糧
就係想唔買野情況下有得玩嘛..唔知點解full time搵錢,仲唔捨得洗
我都借緊來試卡..bf3反而有中文呀??
入面都中文..唔係中文書仔??

$1500 內
HD6870 或者 GTX470 係最高 C/P 既卡
不過留意GTX470 食電又好熱
天然系長髮眼鏡娘 最高

Up 左圖超過十次以上
死人No.1 個爛鬼 Batch Image Upload 有問題
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2011-10-25 22:50 發表
Up 左圖超過十次以上
死人No.1 個爛鬼 Batch Image Upload 有問題
頭先我up圖都gap gap地

一陣貼埋過黎
天然系長髮眼鏡娘 最高

測試平台
============================================
AMD Phenom II X4 960T  ( 無開核 , Stock , Turbo Core Enable )
4GB DDR3-1600 X2
Biostar TA870  (借)
Windows 7 32bit
Silverstone ST-40F-ES  400W 80PLUS Power Supply

Driver :
nVIDIA : GeForce Forceware 285.62 , 3D Setting = High Performance , V.Sync Disable
AMD : AMD Catalyst 11.9 , Tesellation mode = AMD Optimzed , Catalyst A.I. = High Quality , V.Sync Disable

MSI Afterburner For GPU Temp Monitor
FRAPS for FPS counter

Windows 7 32bit SP1

BF3 In-game Setup
1440 x 900 , Motion Blur Disabled
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高

HIS HD6870 IceQ X
Full load Temp ~ 60C
天然系長髮眼鏡娘 最高

Colamax GTX560 1GB GDDR5
天然系長髮眼鏡娘 最高

LL 你咩名
add me as friend !
imamage
天然系長髮眼鏡娘 最高

新版iceq 真係見倒都唔想買果隻...
id: lands529

引用:
原帖由 leyland1989 於 2011/10/26 12:04 發表
新版iceq 真係見倒都唔想買果隻...
id: lands529
我個人喜好 Sapphire 多d
問題係 借唔到

景豐 同 Altech 個邊 我都識
但係兩邊都無興趣亦都唔會借
大代理係咁 , 佢駛鬼你同佢 免費出下review , 佢地係 PCM / e-Zone 賣廣告就夠啦

細間d 代理 反而肯借下黎 Review

天然系長髮眼鏡娘 最高