[電子電玩] [Battlefield 3] 集中討論

借左啦,玩單人all 中~2x.......
玩多人一定收得皮..睇來可以慳番成千蚊..

玩完F18果關... 已經開始頭暈..

今晚終於忍唔到手
買左 Sapphire HD6950 1GB
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2011-10-27 23:07 發表
今晚終於忍唔到手
唔買toxic ?

引用:
原帖由 dom 於 2011-10-27 23:07 發表
今晚終於忍唔到手
1GB

引用:
原帖由 Aware 於 2011/10/27 23:59 發表
1GB
2GB 真係塞唔到入箱
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2011-10-28 00:09 發表

2GB 真係塞唔到入箱

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

1920x1200 all high夠唔夠玩
AMD Phenom II X6 1055T
DDR3 1333 4GB x2
Nvidia GTX570

單人normal 機已爆

dom姐幾時同我玩co-op mode...
真係忍夠班onx仔..

引用:
原帖由 leyland1989 於 2011/10/28 03:26 發表

我張有 Twin BIOS
試左開到 stream processor 變左 6970  
天然系長髮眼鏡娘 最高

550 OC 單機 FULL HD AUTO GRAPHIC 都頂到

BF3 Crash too much when switch map
天然系長髮眼鏡娘 最高

I REALLY HATE the STUPID Flashlight / Laser tag effect
Bloody Annoying
How to Permant DISABLE IT ?
天然系長髮眼鏡娘 最高

WTF ?
update 完 FRAPS cap 唔到圖
天然系長髮眼鏡娘 最高