[平版電腦] HTC Tablet $2999....

HTC Tablet $2999....

好似幾抵玩....

TRADE-IN 入手價呀

引用:
原帖由 sunyung 於 2011-10-20 11:55 發表
TRADE-IN 入手價呀
我知, 我就係有部n 年前既 netbook 想trade..

唔知 p4 notebook 得唔得 & 要補錢呢?
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

好似至到10月14日
Loli退散,御姐無敵

引用:
原帖由 Godgundam 於 2011-10-20 12:02 發表
好似至到10月14日
Oh..... 睇少眼...
空歡喜一場...

引用:
原帖由 bondleung 於 2011-10-20 11:57 發表

我知, 我就係有部n 年前既 netbook 想trade..

引用:
原帖由 bondleung 於 2011-10-20 11:57 發表

我覺得就算過 oct 14 都可以打去問下 / 搏下
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 pk1667 於 2011-10-20 12:59 發表

我都想, 不過唸起隻機原來仲有隻250gb 既wd black edition 就唔想畀佢....

我有部 x100e~!

引用:
原帖由 pk1667 於 2011-10-20 12:59 PM 發表

我見門市仲未收番個牌
HTC唔搞呢個PROMO,佢根本冇可能響一手市場散到存貨

我有部centrino 第一代的notebook
壞咗wifi, 壞埋舊電,
而家擺咗係屋企做文書機 (行LAN + 火牛)

換唔換得ga...?

其實HTC真係好可惡..死唔肯減部flyer個價
flyer仲係用單核Qualcomm Snapdragon MSM8255 1.5GHz
夾住用個tune得順嘅Android 2.3.4
個價就死mark咁高..根本唔抵玩

引用:
原帖由 dendaniel 於 2011-10-20 23:07 發表
佢個NEWS 係17 OCT 出...
http://www.wilsoncomm.com.hk/news_details.aspx?id=758
但係14/10 DEADLINE...