[智能電話] GS2 用家交流專用帖子

引用:
原帖由 肉肉 於 8/11/2011 16:55 發表
我電話咩都未有 -.-
除咗game同某部份鴨屎  
it's very convenient apps for Samsung mobile

頂~!
本來諗住今晚update部機
剛發現條usb留咗係公司 -3-

引用:
原帖由 肉肉 於 8-11-2011 07:33 PM 發表
頂~!

引用:
原帖由 lorym 於 2011-11-8 20:45 發表

引用:
原帖由 肉肉 於 2011-11-8 19:33 發表
頂~!
洗唔洗我送條比你

急問
GMAIL係咪可以SET收到MAIL果時有鈴聲通知???
如有, 點SET??

仲有D咩??
一次過送晒俾我
引用:
原帖由 sunyung 於 2011-11-9 10:59 發表

洗唔洗我送條比你

lor   lor

引用:
原帖由 肉肉 於 10-11-2011 11:04 PM 發表
lor   lor

引用:
原帖由 lorym 於 2011-11-10 23:07 發表

#81呀!
邊個同你Hi啫

引用:
原帖由 肉肉 於 11-11-2011 12:03 AM 發表

#81呀!
邊個同你Hi啫

我冇乜點用豬喵架喎。

引用:
原帖由 肉肉 於 11-11-2011 12:03 AM 發表

#81呀!
邊個同你Hi啫
原來是可以的,
我返到公司再話過妳知。

1----打開豬喵 → 功能表鍵 → 更多 → settings → general preferences → message actions → 選擇 always show。

2----回到豬喵 → 功能表鍵 → 更多 → settings → 妳的豬喵帳號 → 選擇 email notifications。

3----------------------------------------------妳的豬喵帳號 → labels to notify → inbox → 選擇 email notifications。(然後妳可以在下面選擇玲聲程震動等。)

MS3 用家踏場

好似無乜反應咁嘅
引用:
原帖由 lorym 於 2011-11-11 08:37 發表
1----打開豬喵 → 功能表鍵 → 更多 → settings → general preferences → message actions → 選擇 always show。

2----回到豬喵 → 功能表鍵 → 更多 → settings → 妳的豬喵帳號 → 選擇 email notifications ...