[平版電腦] 有冇人對三叔galaxy tab10.1 wifi有興趣?

妖..原來出現咗誤會
原來先達已開封係只收得$2000
暫時唯有幫個fd響肥花到試下價先。
遲啲可能要拎到no.1放..到時可能需要大家

回復 16# dannyboy 的帖子

我唔介意2000 收MS3...XD
tab我無咩用

引用:
原帖由 tat0801 於 2011-11-1 09:20 PM 發表
tab我無咩用
大想頭到你呀..

引用:
原帖由 tat0801 於 1/11/2011 21:20 發表
tab我無咩用
i can offer $2010 for MS3

引用:
原帖由 dannyboy 於 1/11/2011 21:18 發表
妖..原來出現咗誤會
原來先達已開封係只收得$2000
暫時唯有幫個fd響肥花到試下價先。
遲啲可能要拎到no.1放..到時可能需要大家
$2000

引用:
原帖由 dannyboy 於 2011-10-31 17:08 發表

直覺話我知,唔好買電子產品超過2千蚊,如果唔係真係跌得肉赤
我全家人嘅電話,平版部部 全部都唔過千五

引用:
原帖由 bebird 於 2011-11-1 09:24 PM 發表

$2000
成個先達得一個莊家..
真係任佢壓
官方價$3888,格價網$3480
一手未開盒先達收$2700

引用:
原帖由 crocodile... 於 2011-11-1 09:24 PM 發表

我全家人嘅電話,平版部部 全部都唔過千五
今日陪fd先達走一轉..真係深深體會跌價無情..
有啲心灰意冷..不如no.1用幾舊水執嗰部舊金山橙算..

引用:
原帖由 dannyboy 於 1/11/2011 21:28 發表

i'm using 舊金山橙. hv many 3rd party firmware

引用:
原帖由 dannyboy 於 2011-10-31 17:08 發表

直覺話我知,唔好買電子產品超過2千蚊,如果唔係真係跌得肉赤
咁依家應該系時候準備入iphone 4  2nd

2000蚊..我都唔會揀收三叔..

嘩..肥花啲人真係富貴
擺咗一陣,就話咁快就有人回價$2900
係咪掛低左呢

引用:
原帖由 dannyboy 於 2011-11-1 21:28 發表

我比咗部舊金山細佬 自己用部更平嘅pre3 + touchpad@android

等TARGRA 4.....

引用:
原帖由 dannyboy 於 1/11/2011 22:06 發表
嘩..肥花啲人真係富貴
擺咗一陣,就話咁快就有人回價$2900
係咪掛低左呢
used one, price is OK la!