[平版電腦] 有冇人對三叔galaxy tab10.1 wifi有興趣?

有冇人對三叔galaxy tab10.1 wifi有興趣?

話說有朋友買咗覺得唔啱洗,想放售..
基本上放先達就開價$2800
如果網上二手放都想放到3千蚊
有冇巴打有興趣想收留下部機

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2011-10-31 04:36 PM 發表
有錢都買左小馬馬部A500啦
我都明呀..陪fd響先達格二手價,真係感覺到apple嘅渴市同對其他廠嘅冷待
不過一吋大一吋貴呀嘛

引用:
原帖由 ccw 於 2011-10-31 04:43 PM 發表
Waiting for ASUS Eee Pad Transformer 2
慘情到,佢想友情價$2500畀我,我都唔要

引用:
原帖由 bebird 於 2011-10-31 04:53 PM 發表

so i bought A1 in Taobao @ CNY1030 (but i found credit card rate is sucks... 1.25, but at that time it was 1.22)
直覺話我知,唔好買電子產品超過2千蚊,如果唔係真係跌得肉赤

引用:
原帖由 bebird 於 2011-10-31 05:11 PM 發表

which mobile phone r u using?
由於仲未有perfect池心水機,仲未敢跳入android懷抱
btw,我覺得xperia neo已經近乎足夠

妖..原來出現咗誤會
原來先達已開封係只收得$2000
暫時唯有幫個fd響肥花到試下價先。
遲啲可能要拎到no.1放..到時可能需要大家

引用:
原帖由 tat0801 於 2011-11-1 09:20 PM 發表
我唔介意2000 收MS3...XD
tab我無咩用
大想頭到你呀..

引用:
原帖由 bebird 於 2011-11-1 09:24 PM 發表

$2000
成個先達得一個莊家..
真係任佢壓
官方價$3888,格價網$3480
一手未開盒先達收$2700

引用:
原帖由 crocodile... 於 2011-11-1 09:24 PM 發表

我全家人嘅電話,平版部部 全部都唔過千五
今日陪fd先達走一轉..真係深深體會跌價無情..
有啲心灰意冷..不如no.1用幾舊水執嗰部舊金山橙算..

嘩..肥花啲人真係富貴
擺咗一陣,就話咁快就有人回價$2900
係咪掛低左呢

引用:
原帖由 bebird 於 2011-11-1 10:35 PM 發表

used one, price is OK la!
實驗證明肥花啲人有米..
同埋幅相影得靚,同堆描述寫得靚係有用
話咁快又有人開價$2800,我係咪應該同佢講有人出$2900,問佢$3000殺唔殺