[平版電腦] 我又食雪糕

我又食雪糕

艾諾NOVO7茄屎版,終於有舖頭賣返$799呢個合理價錢,入手了.
事實上99美元,兌返港幣大約$772.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 62561 於 2012-1-5 20:14 發表
艾諾NOVO7茄屎版,終於有舖頭賣返$799呢個合理價錢,入手了.
事實上99美元,兌返港幣大約$772.
已經係ANDROID 4.0??

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2012-1-5 20:29 發表

已經係ANDROID 4.0??
Android 4.0.1

出貨日期 21122011

另外,睇唔到Youtube,去唔到tvb.com,同埋睇唔到flash網頁裡面嘅flash.

引用:
原帖由 62561 於 2012-1-5 20:55 發表

Android 4.0.1

出貨日期 12122011

另外,睇唔到Youtube,去唔到tvb.com,同埋睇唔到flash網頁裡面嘅flash.
裝唔到FLASH 11 FOR ANDROID 4?

我期待NEXUS Tablet

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2012-1-5 21:10 發表

裝唔到FLASH 11 FOR ANDROID 4?

我期待NEXUS Tablet
未裝
好快會有Android 4.0.3 update..

用黎做 GPS 都抵

引用:
原帖由 62561 於 2012-1-5 21:12 發表

未裝
好快會有Android 4.0.3 update..
E 間廠UPDATE 都算幾快手呵

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2012-1-5 21:22 發表
this pad?

http://www.ainol.com/plugin.php? ... fo&productid=43
係...
其實部機我覺得係有人用過..
因為個盒殘到呢,而且冇左張「臨時」防花貼,機身好多手指模,同埋張wallpaper唔係藍色主調.
但店家強調7日有壞包換,姑且玩幾日試下有冇問題先.

引用:
原帖由 62561 於 2012-1-5 21:25 發表

係...
其實部機我覺得係有人用過..
因為個盒殘到呢,而且冇左張「臨時」防花貼,機身好多手指模,同埋張wallpaper唔係藍色主調.
但店家強調7日有壞包換,姑且玩幾日試下有冇問題先. ...
佢講的SPIDERMAN係預載?

唔知識唔識OTG + USB 手指讀寫

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2012-1-5 21:29 發表

佢講的SPIDERMAN係預載?

唔知識唔識OTG + USB 手指讀寫
係,預載8款遊戲,包括憤怒鳥.

玩得順就得了

聽聞有D ANDROID PAD 用咩野MIPS.....

裝唔到Flash,硬體不相容.

明明係雪糕三文治..........點解個個都唔要 d 三文治既?

引用:
原帖由 62561 於 2012-1-5 22:04 發表
裝唔到Flash,硬體不相容.
你個粒係咩U?!