[平版電腦] 我又食雪糕

引用:
原帖由 lorym 於 2012-1-5 22:05 發表
明明係雪糕三文治..........點解個個都唔要 d 三文治既?
有乜唔同

引用:
原帖由 lorym 於 2012-1-5 22:05 發表
明明係雪糕三文治..........點解個個都唔要 d 三文治既?
2隻字, 打得快D

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2012-1-5 22:08 發表

你個粒係咩U?!
君正JZ4770

引用:
原帖由 62561 於 2012-1-5 22:28 發表

君正JZ4770
MIPS
有人話佢唔同ARM. 唔知係唔係.

禁你有咩APP 係裝唔到(From Android Market)

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2012-1-5 22:30 發表

MIPS
有人話佢唔同ARM. 唔知係唔係.

禁你有咩APP 係裝唔到(From Android Market)
Facebook同Skype都唔得

引用:
原帖由 62561 於 2012-1-5 22:35 發表

小熊的APPS? 天氣WIDGET? UNO? AG FREE? MOBO PALYER?

引用:
原帖由 62561 於 2012-1-5 22:35 發表

好似話要裝個Magiccode for ICS

引用:
原帖由 ngotto 於 2012-1-5 22:47 發表

好似話要裝個Magiccode for ICS
好似唔係一個普通Apps
下載左,唔識搞.

我同事部Onda Vi10上左 4.0…………

媽媽聲之下,一日就roll back番落去2.3!

引用:
原帖由 小馬馬 於 2012-1-5 23:07 發表

我就係貪佢新屎坑

我買呢部係舊年12月21日出貨,其實冬至之前已經有朋友晌淘寶入手,出貨日期係12月7日..
上網睇返,下星期可能就有得上4.0.3..

另外,ONDA Vi40接受預訂,行ARMv7 1.5GHz CPU,同埋本身就內置Android 4.0.3..
1月19日前出貨,價錢比NOVO7 Paladin貴一倍.

貴一倍就選擇多...

都係過左頭七先裝Magiccode..
WiFi接收比手機差,有斷線問題,亦因為唔支援Flash,一睇片就會freeze機,已經Reset兩次.

引用:
原帖由 小馬馬 於 2012-1-5 23:07 發表

呵. 視乎廠而定?!

但ARM (VI10 好似話用RK2818, ARM CPU) VS XBURST 1GHZ (MIPS)

程式係要重新開發過比部平板用?

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2012-1-6 08:49 發表

呵. 視乎廠而定?!

但ARM (VI10 好似話用RK2818, ARM CPU) VS XBURST 1GHZ (MIPS)

程式係要重新開發過比部平板用?
NOVO5都係用RK2818..
未出Android4.0之前,考慮過買NOVO5,水貨只係400蚊.