[電子電玩] 有冇人有興趣買番部PS3

1K EAT with 1TB WD HDD.

幫你唔到, 聖誕前先收到部320gb

what vers is it?

引用:
原帖由 小Ray 於 2012-1-9 09:16 發表
1K EAT with 1TB WD HDD.

引用:
原帖由 ivan15 於 2012-1-9 09:06 發表
(我是認真的) 你全套機有咩跟呢?
一條色差.一個手制( 我自己買多左個白色, 買的會送埋)
之後咪就係部機同條火牛線

我想連線所以玩正版 幫你唔到

引用:
原帖由 阿亮。﹏。 於 2012-1-9 13:41 發表
我想連線所以玩正版 幫你唔到
我都想過玩正板

如果冇人收留佢我諗我都會轉番部PS3做正板.

問題係去左正板就番唔到轉頭

哦...? 玩唔到正版?
點解玩唔到既...? 我想連線上PSN bor..

同埋...最緊要既係..
邊度有老翻買/DL 先...?

引用:
原帖由 ivan15 於 2012-1-9 19:30 發表

正版要更新 但係JB只限於3.55
但係唔更新好多game都玩唔到

另外JB既game可以上網dl

引用:
原帖由 ivan15 於 2012-1-9 19:30 發表

玩就玩到, 不過而軟係破解左的
限死左得3.55 的GAME 先玩到DL 的

如果要玩正板, 簡單地入隻正板就得. 如果隻GAME 係新板, .. 3.60
佢會叫你UP, 一UP左就只係玩得正板

所以話一玩正板就番唔到轉頭.

引用:
原帖由 阿亮。﹏。 於 2012-1-9 19:46 發表

正版要更新 但係JB只限於3.55
但係唔更新好多game都玩唔到

另外JB既game可以上網dl
有冇邊d 網係經常探訪ga?

引用:
原帖由 ivan15 於 2012-1-9 20:46 發表

有冇邊d 網係經常探訪ga?
HKABCABC

引用:
原帖由 阿亮。﹏。 於 2012-1-9 20:48 發表

HKABCABC

我真係唔識..
再問一個無知問題...
我應該用PS3主機去DL, 定用電腦去DL 呢...?

引用:
原帖由 ivan15 於 2012-1-9 20:52 發表

我真係唔識..
再問一個無知問題...
我應該用PS3主機去DL, 定用電腦去DL 呢...?
電腦dl落隻外置hd到 我玩正版所以翻版既野唔太清楚
同埋如果你真係想連線不如玩正版啦

即係其實只係個firmware 只係去到3.55
而且軟破解咗, 咁先玩到老翻

如果玩老正, 就要upgrade firmware
是嗎?

但D games 郁下都十幾G
真係有排DL