[平版電腦] 終於root咗部kindle fire 喇

終於root咗部kindle fire 喇

入咗中文輸入法

有無變磚?

冇.......不過epc教o個個都唔work.....都唔知攪過d咩後先root到...><

引用:
原帖由 alextamly 於 2012-2-12 23:31 發表
冇.......不過epc教o個個都唔work.....都唔知攪過d咩後先root到...>
誤打誤撞
香港已經完了!
http://www.no3b.net

好多蟹貨

引用:
原帖由 469394 於 2012-2-12 23:55 發表

誤打誤撞
絕對係......
叫我root第2次都未必可能得...

引用:
原帖由 alextamly 於 2012-2-12 23:31 發表
冇.......不過epc教o個個都唔work.....都唔知攪過d咩後先root到...>
我看來 我要去XDA 睇下點ROOT
我最快下個月入手
不過今個月 都有可能

對kindle touch比較有興趣...XD

我只係記得....一定要整左個superuser a/c出o黎先......

引用:
原帖由 alextamly 於 2012-2-13 00:05 發表
我只係記得....一定要整左個superuser a/c出o黎先......

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2012-2-13 00:10 發表

???

引用:
原帖由 alextamly 於 2012-2-13 13:21 發表

???
我出奇嘛
人地一FILE 傻瓜法 好簡單
你要ADD SUPERUSER ACC 去 FIRE 果度
有少少怪

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2012-2-13 19:50 發表

我出奇嘛
人地一FILE 傻瓜法 好簡單
你要ADD SUPERUSER ACC 去 FIRE 果度
有少少怪
@@"
我都有用1keyroot..但佢係咁話冇權限....但落左個superuser後就ok左....所以..我都R晒頭...

引用:
原帖由 alextamly 於 2012-2-14 09:23 發表

@@"
我都有用1keyroot..但佢係咁話冇權限....但落左個superuser後就ok左....所以..我都R晒頭...
好怪喎
根據LINUX USER permission
唔通用guest acc 平時行機
但係安software 係要permission
去run

所以我有少少怪 可能fire 本身個user design 好怪

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2012-2-14 19:25 發表

好怪喎
根據LINUX USER permission
唔通用guest acc 平時行機
但係安software 係要permission
去run

所以我有少少怪 可能fire 本身個user design 好怪
可能卦....所以我一開始話唔知攪過咩而root到....