[軟件] Windows 8 Consumer Preview ISO images

Windows 8 Consumer Preview ISO images

試下先:shakehand

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

有簡中無繁中,(七字真言)!
ロストックで風を攫うや思い出す

....... 個介面真係...

login 完直出呢個介面
WTF!

我開個控制台出黎
要先起start menu right click -> show all apps
之後拉下面條bar去右面先搵到

FULL Screen 咁睇又唔係唔得

但真係接受唔到佢咁浪費晝面

佢好似寫o左個Metro程式用黎行Metro app , 再用佢包住原有既windows

整個成個系統一致性極有問題 , 而且極難用

我要引用唐唐金句 "完全是垃圾" 去形容今次WIN8

唔係話可以SET返去WIN7咁GE介面?

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2012-3-1 02:11 發表
唔係話可以SET返去WIN7咁GE介面?
我搵唔到

引用:
原帖由 XT 於 2012-3-1 01:38 發表
佢好似寫o左個Metro程式用黎行Metro app , 再用佢包住原有既windows

整個成個系統一致性極有問題 , 而且極難用

我要引用唐唐金句 "完全是垃圾" 去形容今次WIN8 ...
所以先咁多傳統PC派批評Win8,話win8只係Tablet攻勢下不得己產物

引用:
原帖由 Tommi_Vercetti 於 2012-3-1 02:33 發表

所以先咁多傳統PC派批評Win8,話win8只係Tablet攻勢下不得己產物
上次DP我唔插佢住 , 以為佢未汁掂

今次真係七字真言 咁都可以推出街?

好心佢攻Teblet就用WP改啦 , M$ 咁多 Developer 唔係寫唔掂下話?

引用:
原帖由 XT 於 2012/3/1 01:25 發表
FULL Screen 咁睇又唔係唔得

但真係接受唔到佢咁浪費晝面

Win 8 =
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 XT 於 2012/3/1 02:36 發表

上次DP我唔插佢住 , 以為佢未汁掂

今次真係七字真言 咁都可以推出街?

好心佢攻Teblet就用WP改啦 , M$ 咁多 Developer 唔係寫唔掂下話? ...
佢正正就係 Windows Phone 7 介面 (Metro)
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴