[電子電玩] SIM CITY 5?

SIM CITY 5?

Maxis 仲起度咩?

引用:
原帖由 XT 於 2012-3-1 19:03 發表
Maxis 仲起度咩?
EA , kill a game

引用:
原帖由 XT 於 2012-3-1 19:03 發表
Maxis 仲起度咩?
唔好當間野執左先得GA...
之前哥個版本比人_到屎忽開花WO
要出續集仲唔搵返Maxis咩
話晒呢間子公司都出過SC4呢個大作

如果真係出就好,一定買...!!
~成日唔夠訓的鬼~

等EA公布

The Sims 4 + Simcity 5

(其實The Sims都係Maxis..不過Maxis變左EA旗下)

Steam Wishlist:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198117003119/wishlist

2013,,,,,,

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2012-3-1 19:35 發表

唔好當間野執左先得GA...
之前哥個版本比人_到屎忽開花WO
要出續集仲唔搵返Maxis咩
話晒呢間子公司都出過SC4呢個大作
maxis was acquired by ea before 2003

引用:
原帖由 qcmadness 於 2012-3-1 23:44 發表

maxis was acquired by ea before 2003
好似係97年收購 03年定唔知05年出SC4
E+係EA間子公司

引用:
原帖由 rickycheng 於 2012-3-1 20:05 發表
等EA公布

The Sims 4 + Simcity 5

(其實The Sims都係Maxis..不過Maxis變左EA旗下)
Sims 真係好悶下,現實都悶嫁啦,打機都要做人

引用:
原帖由 potato 於 2012/3/1 19:00 發表
http://gnn.gamer.com.tw/5/62925.html
好似幾正
Maxis 已經被 EA 五馬分屍
Will Wright 原本整 "Sim Everything" 既 Spore 變左一隻小學雞遊戲.....
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 toby 於 2012/3/2 09:05 發表

Sims 真係好悶下,現實都悶嫁啦,打機都要做人
個陣裝 Happy 版
玩多兩玩

頂 , 自己玩自己 邊好玩
就亂煮野食起火燒死自己個 Sim
一係就起泳池, 叫自己個 Sim 去游水 之後拆左個梯
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2012-3-2 22:17 發表

個陣裝 Happy 版
玩多兩玩

頂 , 自己玩自己 邊好玩
就亂煮野食起火燒死自己個 Sim
一係就起泳池, 叫自己個 Sim 去游水 之後拆左個梯
玩sims cheat 錢起屋同SM D人

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2012-3-2 22:31 發表

玩sims cheat 錢起屋同SM D人
我鐘意某幾個EP...
SIMS 係我唯一一隻系列半年買3隻正版...

因為6號有1隻新正版SIMS 3 EP & 1隻EA 送正版SIMS 3 SP..
加埋之前10月連買2隻EP + 1隻EA 送既3 SP,第一次半年擁有5隻正版GAME...(仲要同系列 )

Steam Wishlist:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198117003119/wishlist