[電子電玩] Empire Total War 好似好正咁

Empire Total War 好似好正咁

大海戰打打打
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2012-3-3 22:57 發表
HIKRiiHxXnQ
大海戰打打打
叫我

引用:
原帖由 leyland1989 於 2012/3/3 23:11 發表

叫我
香港有無得賣
無見過有賣既
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2012-3-3 23:19 發表

香港有無得賣
無見過有賣既
落左架  我3年前係ssp間cdrom98買..

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

仲有第2集係玩日本武士戰國時代添

引用:
原帖由 dannyboy 於 2012-3-4 09:20 發表
仲有第2集係玩日本武士戰國時代添
第1集:將軍
第2集:中世紀
第3集:羅馬
第4集:中世紀2
第5集:帝國
第6集:拿破崙
第7集:將軍2

你講緊果個應該係第7集

引用:
原帖由 leyland1989 於 2012-3-4 10:43 AM 發表

第1集:將軍
第2集:中世紀
第3集:羅馬
第4集:中世紀2
第5集:帝國
第6集:拿破崙
第7集:將軍2

你講緊果個應該係第7集
總之一路都好想玩,又冇時間玩

拿破崙正過帝國

引用:
原帖由 阿亮。﹏。 於 2012-3-4 12:20 發表
拿破崙正過帝國
帝國正過拿破崙

引用:
原帖由 leyland1989 於 2012-3-4 12:23 發表

帝國正過拿破崙
ok

我國版圖:shakehand

比你講一講我又玩返..
我隊東地中海艦隊

隻game我已經玩到去屈機既地步..  
我壟斷絕大部分貨物既出口  (象牙,辛香,糖,寶石,茶葉係我100$壟斷, 皮革果d 80%都係我出口)
所有大國 除左英荷之外.. 其他唔係就比我滅左就係同盟
唔聽話既我就會封鎖所有港口同註兵搞搞震
法國就係因為唔聽話所以搞到變左我附庸國
荷蘭將會係下一個.. 岩岩攻下左巴黎(荷佔)  e家荷蘭得返阿姆斯特丹同一個中美港口
阿姆斯特丹已經比我封鎖左 佢e家應該窮過鬼.. 就快破產
英國太多港口... 我冇咁多艦隊去封佢  美州應該就快有革命 唔知觸唔觸發倒..
如果觸發倒 英國就真係自爆... 連唯一支柱都冇堆..  

我數數埋埋 有
東南亞艦隊1支
東印度洋艦隊2支
西印度洋艦隊1支
西非艦隊1支
南美艦隊1支
黑海艦隊1支
東地中海艦隊2支
西地中海艦隊1支
大西洋海艦隊1支
北海艦隊3支

我有完全既制海權..  基本上除左美州外任何一處我都可以係1個回合內掉配艦隊應戰
我起緊新艦隊美州艦隊...  steam ship+1等戰既屈機組合

引用:
原帖由 leyland1989 於 2012/3/4 14:58 發表
比你講一講我又玩返..
我隊東地中海艦隊
隻game我已經玩到去屈機既地步..  
我壟斷絕大部分貨物既出口  (象牙,辛香,糖,寶石,茶葉係我100$壟斷, 皮革果d 80%都係我出口)
所有大國 除左英荷之外.. 其他唔 ...
印度帝國
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 leyland1989 於 2012/3/4 13:05 發表
我國版圖:shakehand
Ottoman 呢? (土豆)
天然系長髮眼鏡娘 最高