[電子電玩] Napoleon : Total War

Napoleon : Total War

頭先 SSP 見到
正版 $80 買入
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2012-3-12 19:09 發表
頭先 SSP 見到
正版 $80 買入
咁鬼平!!!!

LL 要唔要
數量有限 清貨價
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2012-3-13 13:37 發表
LL 要唔要
數量有限 清貨價
要!!!!!

pm account 比我過數比你  
如果佢有賣埋add ons 都要

引用:
原帖由 leyland1989 於 2012/3/13 13:49 發表

要!!!!!

pm account 比我過數比你  
如果佢有賣埋add ons 都要

今晚落去 最後一隻
天然系長髮眼鏡娘 最高

無 expansion pack , 但係點計都係抵
天然系長髮眼鏡娘 最高

LL 今晚 PM 資料比你
你翻到黎香港找數啦
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2012-3-15 11:31 發表
LL 今晚 PM 資料比你
你翻到黎香港找數啦
online banking 應該過倒比你  
唔該哂dom叔

引用:
原帖由 leyland1989 於 2012/3/15 14:49 發表

online banking 應該過倒比你  
唔該哂dom叔
唔係喎 , 你之前送過粒 Sempron 140
得啦, 今晚比個 key 你
天然系長髮眼鏡娘 最高

Check PM please
天然系長髮眼鏡娘 最高

dom dom add我steam
leyland1989

得閒切磋切磋

引用:
原帖由 leyland1989 於 2012/3/16 00:19 發表
dom dom add我steam
leyland1989

得閒切磋切磋
死左擺 Game 個 HDD
所以暫時未還原翻 Steam
天然系長髮眼鏡娘 最高

第4turn 已經capture 左人地西班牙海軍隻旗艦
1001一隻.. 冇花冇假...
歷史上最強大既ship of the line  

之前打法國佬..
唔記得留力  唔小心打沉左..
浪費左隻船  仲要係122guns 一等戰列黎
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

天然系長髮眼鏡娘 最高

難玩過Empire