[軟件] windows 7 瓜左.,,.,,.

windows 7 瓜左.,,.,,.

沉日開機正常
今日 開到 load windows 之後就no signal 喇
點解會咁.,.,.???
我無set過任何resolution的野
安全模式都系咁

ps 1)我諗著聽日會reinstall windows
2) 想打舖機之後訓覺都唔得
  依家用緊iphone 上網

上次我更新完WIN7又係咁, 不過係開機跟住之後藍畫面... 仲要自動REBOOT , 我想睇下藍畫面D英文講乜鬼都唔比......

搞到我要重裝, 我決定左以後唔會立亂更新個系統, 真係頂佢.....激到我著火-.-

引用:
原帖由 紙羊 於 2012-3-16 23:32 發表
上次我更新完WIN7又係咁, 不過係開機跟住之後藍畫面... 仲要自動REBOOT , 我想睇下藍畫面D英文講乜鬼都唔比......

搞到我要重裝, 我決定左以後唔會立亂更新個系統, 真係頂佢.....激到我著火-.- ...
無更新到嫁.,...,,.!!!!!
好彩一向有用syncback pro
又再証明backup 好重要
安心訓覺去

引用:
原帖由 jackli 於 2012-3-16 23:36 發表

無更新到嫁.,...,,.!!!!!
好彩一向有用syncback pro
又再証明backup 好重要
安心訓覺去
轉左用SSD無BACKUP啦, 純上網聽下歌睇下片
20分鐘裝返好過WIN7

但系我入到win7嫁喎
用rdp 入到去
就系個mon no signal

晏d reinstall windows 先算了

原來唔關部機事.,.,, 關個人事

引用:
原帖由 jackli 於 17-3-2012 07:35 PM 發表

引用:
原帖由 jackli 於 2012-3-17 19:35 發表

就咁.,.,.,

因為bios / cmos / dos 果D 頁, resolution 細, 個DVI接觸岩岩掂到都有野睇.,.,,.
一過左load windows 畫面, 一出1080P,..,.,.,
百佳了, 接觸面唔夠, 唔夠signal 無畫面....

系個用家(我) 唔好
一向都唔鐘意鈕好D DVI 螺絲.,.,..,.,

不過重裝左, 依家快左好多.....

引用:
原帖由 jackli 於 2012-3-17 19:41 發表
就咁.,.,.,

因為bios / cmos / dos 果D 頁, resolution 細, 個DVI接觸岩岩掂到都有野睇.,.,,.
一過左load windows 畫面, 一出1080P,..,.,.,
百佳了, 接觸面唔夠, 唔夠signal 無畫面....

系個用家(我) 唔好 :x ...
重裝點都快d

呢個topic 唔使移??
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2012-3-17 21:20 發表
呢個topic 唔使移??
無技術成份

same as me..

即係.....mon果面條線鬆...?

又係死 Windows
係咪新個 Windows Update 有問題架
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴