[智能電話] [11/4/12]ICS Themed CedIME v4

有無apk 試用..
我用開倉頡..但係手機用速成..因為快好多..

https://play.google.com/store/ap ... XBwLmZhc3RpbWUiXQ..

有feature request有bug可以係度講
歡迎幫我賣廣告XD

引用:
原帖由 叮叮 於 2012-12-30 20:20 發表
https://play.google.com/store/ap ... XBwLmZhc3RpbWUiXQ..

有feature request有bug可以係度講
歡迎幫我賣廣 ...
即刻down黎試

引用:
原帖由 LKNim 於 2012-12-30 21:23 發表

即刻down黎試
希望唔好太多bug X我

引用:
原帖由 叮叮 於 2012-12-30 21:27 發表

希望唔好太多bug X我
Galaxy Nexus上唔錯
Feature request : 好似CedIME咁swipe space bar swap language
如果有埋就perfect

引用:
原帖由 LKNim 於 2012-12-30 21:30 發表

Galaxy Nexus上唔錯
Feature request : 好似CedIME咁swipe space bar swap language
如果有埋就perfect
click 格離果個地球制唔夠用咩?
我覺得swype左右 同click一粒制不別不大ja wo haha

push !

引用:
原帖由 叮叮 於 2013-1-2 01:28 發表
push !
倉頡打字好大問題
有部分字唔同左碼

e.g.:
黃 : 廿一田金 -> 唔識打
贏 : 卜口月月弓 -> 唔識打
俾 : 人竹竹十 -> 人竹田十

引用:
原帖由 LKNim 於 2013-1-2 07:00 發表

倉頡打字好大問題
有部分字唔同左碼

e.g.:
黃 : 廿一田金 -> 唔識打
贏 : 卜口月月弓 -> 唔識打
俾 : 人竹竹十 -> 人竹田十
你地用開邊隻? (邊個表)?
因為我無用開唔知

我用呢個碼表好似唔係好岩?
http://www.chinesecj.com/newsoftware/index2.php

引用:
原帖由 叮叮 於 2013-1-2 12:43 發表
我用呢個碼表好似唔係好岩?
http://www.chinesecj.com/newsoftware/index2.php
新果D好奇怪
而家Desktop Windows同所有Android既倉頡輸入法應該都係用緊第3代既Big5
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 LKNim 於 2013-1-2 21:20 發表

新果D好奇怪
而家Desktop Windows同所有Android既倉頡輸入法應該都係用緊第3代既Big5
Thanks, very useful.
俾D預告大家

下個version會support user history, 會用以前既字predict + improve accuracy
用新倉頡表
Improve 選字UI (左右scroll)
倉頡keyboard support打英文swype,keybaord都不用轉
Fix無限多個bug

引用:
原帖由 叮叮 於 2013-1-2 23:38 發表

Thanks, very useful.
俾D預告大家

下個version會support user history, 會用以前既字predict + improve accuracy
用新倉頡表
Improve 選字UI (左右scroll)
倉頡keyboard support打英文swype,keybaord都不用 ...
多1個feature request
有冇得好似電腦打字咁, 打完key用space選字?
你swype係自動選字, 但好似個"出"字咁冇得swype, 但又冇得按space選字, 次次都要係上面個list度禁

引用:
原帖由 LKNim 於 2013-1-3 07:52 發表

多1個feature request
有冇得好似電腦打字咁, 打完key用space選字?
你swype係自動選字, 但好似個"出"字咁冇得swype, 但又冇得按space選字, 次次都要係上面個list度禁 ...
Good idea.
Thanks for your feedback

而家部GNex主力用你呢個
但放落pad(Nexus 7)...個UI都係GO Keyboard好用