[智能電話] [11/4/12]ICS Themed CedIME v4

而家識點樣decompile同compile APK檔, 可以出到正確readable既XML檔
改到字體顏色
可以免root直接裝個APK檔
但係, 我岩岩想按Ctrl+C按錯Ctrl+X
乜都冇哂要重頭黎過

出左v2
我發覺係堆XML度搵黎搵去, 成個IME所有字都可以改色, 就係冇得改走D綠色字

最後一推, 應該係Final version, 原來個app係咁易crack

引用:
原帖由 XT 於 2012-4-11 02:38 發表

改o左乜?
Unlock左paid version先有既功能
可以自訂light color
終於唔洗再見到D綠

引用:
原帖由 叮叮 於 2012-12-30 20:20 發表
https://play.google.com/store/ap ... XBwLmZhc3RpbWUiXQ..

有feature request有bug可以係度講
歡迎幫我賣廣 ...
即刻down黎試

引用:
原帖由 叮叮 於 2012-12-30 21:27 發表

希望唔好太多bug X我
Galaxy Nexus上唔錯
Feature request : 好似CedIME咁swipe space bar swap language
如果有埋就perfect

引用:
原帖由 叮叮 於 2013-1-2 01:28 發表
push !
倉頡打字好大問題
有部分字唔同左碼

e.g.:
黃 : 廿一田金 -> 唔識打
贏 : 卜口月月弓 -> 唔識打
俾 : 人竹竹十 -> 人竹田十

引用:
原帖由 叮叮 於 2013-1-2 12:43 發表
我用呢個碼表好似唔係好岩?
http://www.chinesecj.com/newsoftware/index2.php
新果D好奇怪
而家Desktop Windows同所有Android既倉頡輸入法應該都係用緊第3代既Big5
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 叮叮 於 2013-1-2 23:38 發表

Thanks, very useful.
俾D預告大家

下個version會support user history, 會用以前既字predict + improve accuracy
用新倉頡表
Improve 選字UI (左右scroll)
倉頡keyboard support打英文swype,keybaord都不用 ...
多1個feature request
有冇得好似電腦打字咁, 打完key用space選字?
你swype係自動選字, 但好似個"出"字咁冇得swype, 但又冇得按space選字, 次次都要係上面個list度禁

而家部GNex主力用你呢個
但放落pad(Nexus 7)...個UI都係GO Keyboard好用