[電子電玩] [fw] 內地Pad剋星!Samsung Galaxy Tab 2 7.0 正式返貨

[fw] 內地Pad剋星!Samsung Galaxy Tab 2 7.0 正式返貨

http://www.qk123.com/2012/05/samsung-galaxy-tab-2-7.0-qkwalker/

一直以來內地Pad都以價平取勝,但記者今晚發現 Samsung 新返 Galaxy Tab 2 7.0 平板,賣點是 WiFi 版售價竟然$2,280 有交易,而且配備7吋PLS 熒幕,1GHz 雙核CPU,1GB RAM ,4000Mah 電池及 Android 4.0 系統,價錢非常吸引。同場另有 3G版 $3,098, 首批仲有8GB記者卡送, 明日正式發售。

唔知佢內置容量係幾多呢?
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

$2,280又真係抵玩喎

如果佢內置有 8GB or 以上真係幾抵玩架!

首批仲有8GB記者卡送 lol

引用:
原帖由 dx 於 24-5-2012 09:46 AM 發表
點用法?

引用:
原帖由 dx 於 2012-5-24 09:46 發表
鬼稀罕佢果張 8GB 記憶 card :funny :funny :funny :funny

wifi版OK.

3G 版可以打電話/SMS?

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2012-5-24 09:53 發表
wifi版OK.

3G 版可以打電話/SMS?
佢上一代可以打電話 (古天樂廣告)

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-5-24 09:36 發表
如果佢內置有 8GB or 以上真係幾抵玩架!
我諗點都有8g呀,咩年代呀

引用:
原帖由 toby 於 2012-5-24 10:02 發表

我諗點都有8g呀,咩年代呀
呢樣好難講 :funny :funny :funny

spec
http://www.dcfever.com/phones/specification.php?id=2025

可當手機 & 得 8GB annoy: annoy:

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-5-24 10:05 發表
spec
http://www.dcfever.com/phones/specification.php?id=2025

可當手機 & 得 8GB annoy: annoy:
可以加卡就OK了.

唔知係唔係又可以OTG 手指...

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2012-5-24 10:08 發表

可以加卡就OK了.

唔知係唔係又可以OTG 手指...
等你出 report

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-5-24 10:14 發表

等你出 report
TI 4430, 即係GN 個粒, 同TEGRA2 邊個快D..

試左TEGRA2 播MKV 同MP4, 妖..

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2012-5-24 10:16 發表

TI 4430, 即係GN 個粒, 同TEGRA2 邊個快D..

試左TEGRA2 播MKV 同MP4, 妖..
即係呢粒 core 好弱鷄?