[電子電玩] [SimCirt 2013] SimCity (5?)

引用:
原帖由 dom 於 2012-6-7 02:35 發表

我唔要 Origin !
對住隻 BF3 已經眼冤!
玩 SimCity 駛鬼 Online 玩咩
你話比個option 人網上連 Region 玩
OK , fine with me

但係依家係 學埋 Diablo 3 既 DRM
單機 無得上網 = 無得玩
WTF ?!   ...
我都係咁話
睇形勢冇可能説服我比幾舊水比佢DRM玩
即使幾中意SimCity都咁話

玩開心版反而唔會俾果 D DRM 煩, 真係低能, 淨係煩到正版玩家

引用:
原帖由 bebe2803 於 2012-6-7 10:38 發表
玩開心版反而唔會俾果 D DRM 煩, 真係低能, 淨係煩到正版玩家
最後結果就係買正版玩開心版

引用:
原帖由 siupy 於 2012/6/7 10:42 發表

天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 siupy 於 2012-6-7 10:42 發表

引用:
原帖由 dom 於 2012-6-7 02:35 發表

我唔要 Origin !
對住隻 BF3 已經眼冤!
玩 SimCity 駛鬼 Online 玩咩
你話比個option 人網上連 Region 玩
OK , fine with me

但係依家係 學埋 Diablo 3 既 DRM
單機 無得上網 = 無得玩
WTF ?!   ...
的確要Online 玩真係要諗諗
就算我係Origin 常客都係咁話
仲要online update 經濟

P.S 我SIMS 系列(除左原版)全部Origin...不過都係activate連一次問題不大

Steam Wishlist:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198117003119/wishlist

引用:
原帖由 rickycheng 於 2012-6-7 21:20 發表

的確要Online 玩真係要諗諗
就算我係Origin 常客都係咁話
仲要online update 經濟

P.S 我SIMS 系列(除左原版)全部Origin...不過都係activate連一次問題不大 ...
如果佢將現實經濟因數包埋入去, 就online得有睇頭

引用:
原帖由 XT 於 2012-6-7 22:13 發表

如果佢將現實經濟因數包埋入去, 就online得有睇頭
之前睇介紹係咁講...
但我未得閑睇E3 片

似係傳聞錯左

http://steamcommunity.com/profiles/76561198117003119/wishlist

引用:
原帖由 rickycheng 於 2012-6-7 22:31 發表

之前睇介紹係咁講...
但我未得閑睇E3 片

似係傳聞錯左
我無理宣傳
有乜野等出o左先講

都要過到 2012 先講
doo..m = =

Updated
最新 Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=c3oFKhftK88&feature=share

睇落 依家隻 FB game SimCity Social 係前奏 試水
SimCity "5" + Social network based Online gameplay ........

如果好似 SC Social (FB Game) 咁 我 PK 得了
要多朋友 多人先好起, 多 resource

最大問題係 到依家都無講係咪 又係 Spore 咁 DRM Always Online 先玩得
係就煩死 , 又唔mod 得
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2012-8-15 02:06 發表
Updated
最新 Trailer
http://www.youtube.com/watch?v=c3oFKhftK88&feature=share

睇落 依家隻 FB game SimCity Social 係前奏 試水
SimCity "5" + Social network based Online gameplay ........

如果好似 SC  ...
如果好似FB版咁
我唔會比錢買 亦未必會玩
BTW D 人 D comment話有得單機WO

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2012-8-15 04:15 發表

如果好似FB版咁
我唔會比錢買 亦未必會玩
BTW D 人 D comment話有得單機WO
似係有得單機 & Muli-player

不過睇埋今晚LIVE CHAT先 ...實有人問

我張onboard玩唔到

天然系長髮眼鏡娘 最高