[相機攝影] 無反(Mirrorless)相機同傳統DSLR已經55波

無反(Mirrorless)相機同傳統DSLR已經55波

Canon無可能唔參戰!!

另,P記GF5日中台港將傳一用綾瀬遙廣告(香港P記拍廣告真心唔得)

但單反機身大咁多,機能上應該都可以容易做得勁d喎

不過呢個佔有率,有幾多係nex

引用:
原帖由 rickywk 於 2012/6/11 23:23 發表
綾瀬遙http ...
被合作的演員評為天然呆。
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 符碌 於 2012/6/12 01:06 發表
但單反機身大咁多,機能上應該都可以容易做得勁d喎

不過呢個佔有率,有幾多係nex
Sony 改進下個 NEX 操作介面先啦
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 rickywk 於 11-6-2012 11:23 PM 發表

唔好喇呱!
我唔想又買機!

引用:
原帖由 lorym 於 2012-6-12 08:28 發表

唔好喇呱!
我唔想又買機!
就公佈!
你窮,間廠更窮!

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-6-12 08:44 發表

就公佈!
你窮,間廠更窮!
幾時先得GA

之前又傳6月8 , 點知只有650D

引用:
原帖由 rickywk 於 12-6-2012 08:44 AM 發表

就公佈!
你窮,間廠更窮!

唔係呱.........

我哩排已經買左好多野啦喎.........

引用:
原帖由 lorym 於 2012-6-12 09:28 發表

唔係呱.........

我哩排已經買左好多野啦喎.........
賣舊近新

早已換NEX5 方便好多,唔係講少,玩既鏡又多好多

引用:
原帖由 dom 於 2012-6-12 02:24 發表

好差咩

引用:

NEX 個介面已經係無反之中比較好果個

引用:

NEX7好地地,唔洗點大改,三軸極之方便,用完會上癮返唔到轉頭
NEX5 3,入門機,唔會比太好操控你,就好似入門單反都唔會比咁好你

話說panasonic學埋呢d衰野,新o個部gf5同nex3 5一樣咁少按鍵

引用:
原帖由 符碌 於 2012-6-12 12:45 發表

NEX7好地地,唔洗點大改,三軸極之方便,用完會上癮返唔到轉頭
NEX5 3,入門機,唔會比太好操控你,就好似入門單反都唔會比咁好你

話說panasonic學埋呢d衰野,新o個部gf5同nex3 5一樣咁少按鍵:bigvom ...
NEX 7+支菜日以繼夜,夜以繼日咁做,都唔係好夠派

日系松下 ... 台灣怪現象....