[電子電玩] 大波羅3...act2

Barbarian inferno 狂死....有色怪見一隻死十次

陰功, 頭先係地獄難度 , 打 [屠夫]

死左N咁多次, 卒之有個[煉獄]既野螿人幫拖打先至過到版, 佢幾乎不扣一滴血咁狂打......=.=
難委我地死左咁多次先搵到人幫打

引用:
原帖由 紙羊 於 2012-6-18 00:16 發表

死左N咁多次, 卒之有個[煉獄]既野螿人幫拖打先至過到版, 佢幾乎不扣一滴血咁狂打......=.=
難委我地死左咁多次先搵到人幫打 ...
神人

引用:
原帖由 叮叮 於 2012-6-17 10:08 發表
wei ar....
我inferno act 2 boss kick 住左...
幫我丫....
spoonkiller#1311
過左未..?..呢個反而我打左五六次就過到..因為佢有特定模式..好易避..但要有40K以上血先好..佢一野扣我成40K..我有50K血..
補血要夠快就得..主要補三次左右..佢地下d毒果野..

引用:
原帖由 叮叮 於 2012-6-18 02:40 發表

神人
裝備唔同級數掛... 人地係煉獄可能穿州過省

引用:
原帖由 紙羊 於 2012-6-18 00:16 發表

難委我地死左咁多次先搵到人幫打 ...
Hell 屠夫其實唔係好難
純粹走位要快

引用:
原帖由 metto 於 2012-6-18 10:39 發表

Hell 屠夫其實唔係好難
純粹走位要快
就係4個人打,次次我都死唔去囉, 得我一個走來走去
隻屠夫又打我唔死,

其餘3個係咁死, 激鬼死我 救佢地一起身又死

引用:
原帖由 紙羊 於 2012-6-18 10:40 發表

隻屠夫又打我唔死,

搞到我覺得自己好像一隻蟑螂, 比人追住黎拍打...

引用:
原帖由 紙羊 於 2012-6-18 10:40 發表

隻屠夫又打我唔死,

solo 算喇
我覺得 co-op 仲麻煩
我直頭 set 左 private games
只會 join 朋友既 game, 唔會俾人 join 我既

引用:
原帖由 metto 於 18-6-2012 10:57 AM 發表

solo 算喇
只會 join 朋友既 game, 唔會俾人 join 我既
join 人玩乜唔係出 d 寶物會正 d 架咩?

引用:
原帖由 metto 於 2012-6-18 10:57 發表

solo 算喇
後面solo 有時仲好
自己拉, 中意死住過又得, reset 過又得
同人打, 無敵嘍囉都走去打一餐, 浪費時間

引用:
原帖由 lorym 於 2012-6-18 11:23 發表

join 人玩乜唔係出 d 寶物會正 d 架咩?
呢個真係唔知
我打左成個月, 只同人玩過兩次
一次係 normal act 1 drowning temple, 打左半個鐘
一次係 normal act 2 下水道, 一個鐘左右
其他全部 solo

剛剛係 OK 買左中文版。

最重要既係咪去美服登記?

引用:
原帖由 lorym 於 2012-6-18 14:22 發表

邊度登都一樣
入 server 要去美服
去亞服noway 成班大陸佬/韓佬

引用:
原帖由 lorym 於 2012-6-18 14:22 發表

無所謂既

入到game去設定(setting) 選擇美服(美洲)