[電子電玩] 大波羅3...act2

引用:
原帖由 fish! 於 18-6-2012 02:37 PM 發表

邊度登都一樣
入 server 要去美服
去亞服noway 成班大陸佬/韓佬
引用:
原帖由 紙羊 於 18-6-2012 02:41 PM 發表

無所謂既

入到game去設定(setting) 選擇美服(美洲)

引用:
原帖由 紙羊 於 2012-6-18 00:16 發表
陰功, 頭先係地獄難度 , 打 [屠夫]

死左N咁多次, 卒之有個[煉獄]既野螿人幫拖打先至過到版, 佢幾乎不扣一滴血咁狂打......=.=
難委我地死左咁多次先搵到人幫打 ...
琴晚你係咁 invite 我就係因為要幫打 ?
hehe

引用:
原帖由 siuba 於 2012-6-17 03:50 發表
終於過了..但act3-3 勁死..~_~
暫時唔玩住
現在 group 玩只係怪物多左體力但冇 Damage Buff, 搵人一齊打會易好多

我現在隻 Baba 進度係 inferno Act IV, 欠 Diablo 同之前一隻 Boss 就 Clear 隻 Game 了

不過現在我係 solo 唔到 Act III, 除非打到勁既減傷 gear

引用:
原帖由 小Ray 於 2012-6-18 18:38 發表

琴晚你係咁 invite 我就係因為要幫打 ?
hehe
唔係咩呀

引用:
原帖由 紙羊 於 19-6-2012 12:08 AM 發表

唔係咩呀
我幫你,
不過我只係去到第六級。

引用:
原帖由 紙羊 於 2012-6-19 00:08 發表

唔係咩呀
下次 Invite 前 send Tell 講清楚嘛..

突然叫入 Room 或 Add friend 我唔會理
以為係 hacker 或不幸被 hack 左 a/c, 被利用搵食中

引用:
原帖由 小Ray 於 2012-6-19 08:39 發表

以為係 hacker 或不幸被 hack 左 a/c, 被利用搵食中

危急關頭有時打唔到字 , 有時係拖住一堆怪去到boss門口跟住左閃右避緊 ,
等緊大家傳送過黎

其實都幾刺激,咩怪都唔打,一路跑到去終點, 覺得好有成就感, 大家一齊衝,衝到尾得自己

引用:
原帖由 小Ray 於 2012-6-19 08:39 發表

我想你拉我去 act 4, 買牛杖圖紙, 得唔得?
美服

引用:
原帖由 fish! 於 2012-6-19 10:54 發表

我想你拉我去 act 4, 買牛杖圖紙, 得唔得?
美服
好呀,今晚帶你去

引用:
原帖由 小Ray 於 2012-6-19 14:37 發表

好呀,今晚帶你去
我回家時比個 tag你
不過好似今晚 maintance

唔該先

Yup,down玩四點 ,可以早d訓

聽日1.03希望有驚喜