[網絡] 水星Mercury MW4530R 死士快閃團~今天下午2時截止

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2012-7-10 13:48 發表

個價好吸引,係驚會唔會有鑊氣,令人猶豫....
咁既價, 你都頂唔會有超穩定既表現啦
我買n56u都唔係十分穩定

引用:
原帖由 sunyung 於 2012-7-10 14:25 發表

n56u都咁??
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 poonyc 於 2012-7-10 14:02 發表

我只可放係旺角診所交收~

你ok 唔ok?

你隨時上去拎都ok~

你得唔得?
診所有冇靚護士仔吸傢?

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2012-7-10 14:36 發表

n56u都咁??
負荷大既時候, 有時會入唔到設定主頁
其實隻隻router都會係咁, 除非你上到網後完全無再設定其他任何野
三百幾蚊隻雙頻router, 你預當機過熱呢D情況少不免會有
本身行5G既router已經係比2.4既熱
仲要TP-LINK同水星偷左工既質素

引用:
原帖由 sunyung 於 2012-7-10 14:25 發表

unless using pc as router

ec...ec... 撘單買多D野得唔得~~~

引用:
原帖由 sunyung 於 2012-7-10 14:40 發表

其實隻隻router都會係咁, 除非你上到網後完全無再設定其他任何野
三百幾蚊隻雙頻router, 你預當機過熱呢D情況少不免會有
仲要TP-LINK同水星偷 ...
偷左工既質素....

.... 驚唔驚架~

引用:
原帖由 sunyung 於 2012-7-10 14:40 發表

仲要TP-LINK同水星偷 ...
你唔講我都唔知添,用開2.4果d都冇乜問題,以為一般都好穩定....
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 SilverLake 於 2012-7-10 14:41 發表

unless using pc as router
所以咪話, 三幾百蚊隻ROUTER, 又要求長期穩定無獲氣, 邊有可能
除非你家用BB得2,6,8,10M
隔離台有大把例子, 行成200, 500M, 三幾百要求24x7x365永不斷線路由
答到個位都係傻

引用:
原帖由 tamalemon 於 2012-7-10 14:43 發表

偷左工既質素....

.... 驚唔驚架~
只可以話對比TP-LINK, 又雙頻黎講, 算幾超值
要完全無獲氣, 無人敢答你
有人話買router超過500蚊就係傻, 又有人話千幾蚊穩定少少既好抵買
是乎你自己需要啦
我有朋友永世都只買200蚊樓下既router

引用:
原帖由 tamalemon 於 2012-7-10 14:20 發表

1043好心調左佢...

去二手區啦, 橫店又唔慌會蝕既

遲下泥隻水銀比人唱到通街識就未必好價
依只野早期version比較好

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2012-7-10 14:44 發表

你唔講我都唔知添,用開2.4果d都冇乜問題,以為一般都好穩定....
我而家5G都好少用, 通常係附近好近先會用到5G
距離遠D既話, 2.4既信號比5G好好多

引用:
原帖由 sunyung 於 2012-7-10 14:45 發表

所以咪話, 三幾百蚊隻ROUTER, 又要求長期穩定無獲氣, 邊有可能
除非你家用BB得2,6,8,10M
隔離台有大把例子, 行成200, 500M, 三幾百要求24x7x365永不斷線路由
答到個位都係傻 ...
我屋企隻router,唔用時會熄左拖板上個掣。
各位吹部友多多保重!

n56u同4310比較, 有時硬件上都可以睇一分錢一分貨既分別
當然水星三百幾蚊, 獲氣唔多既其實好抵玩
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 jackli 於 2012-7-10 14:05 發表

地址系??? 星期日開唔開?
開~
朗豪坊附近~