[網絡] 水星Mercury MW4530R 死士快閃團~今天下午2時截止

記得千萬別刷 tp4310 OR tp4300,
只可刷openwrt...
doo..m = =

引用:
原帖由 poonyc 於 2012-7-17 11:00 發表
仲有~你地上去拎自己響返你地個網名得啦~

請自己準備零錢~
不設找續~
多謝合作~
開張claim form 俾我

引用:
原帖由 jackli 於 2012-7-18 20:46 發表
記得千萬別刷 tp4310 OR tp4300,
只可刷openwrt...
淨要printer sharing 駛吾駛刷?

引用:
原帖由 bosshkg16 於 2012-7-18 21:18 發表

開張claim form 俾我
不如開多張sick leave?
doo..m = =

引用:
原帖由 bosshkg16 於 2012-7-18 21:24 發表

唔洗, 都話佢官網都有
doo..m = =

引用:
原帖由 jackli 於 2012-7-18 21:26 發表

不如開多張sick leave?
我地SL唔洗紙

引用:
原帖由 jackli 於 2012-7-18 21:27 發表

唔洗, 都話佢官網都有
如果一部電腦開機之後個modem wifi 就死左係乜事?

你地玩完整番份report 黎#adore#

引用:
原帖由 薯頭 於 2012-7-18 23:15 發表
你地玩完整番份report 黎#adore#
我拔著之後放左入枱底
連wan 同 wifi 都無試
基本上有野都系firmware 問題
doo..m = =

引用:
原帖由 jackli 於 2012-7-18 23:19 發表

我拔著之後放左入枱底
連wan 同 wifi 都無試
基本上有野都系firmware 問題
試黎睇下啦
依家用緊buffalo g300nh 但個ddwrt唔知咩事 成日wifi 有信號但上唔到網 成日要reconnect 睇下e隻效能好唔好得過佢

引用:
原帖由 bosshkg16 於 2012-7-18 21:24 發表

乜都唔駛搞~

呢個係水星RESULT~

頭先試到90M極速~

呢個係舊年E4200 既RESULT~

用緊PCCW 100M

PING 好似慢少少...但係極速好似快過E4200

所有TEST 用緊5GHZ WIFI TEST

引用:
原帖由 薯頭 於 2012-7-18 23:49 發表

試黎睇下啦
依家用緊buffalo g300nh 但個ddwrt唔知咩事 成日wifi 有信號但上唔到網 成日要reconnect 睇下e隻效能好唔好得過佢
你的問題...

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
doo..m = =

http://www.ww263.com/p/18713604955.html
openwrt 系free 嫁!! 用黎搵錢

---

btw, usb2.0 做到 1X MB
doo..m = =

引用:
原帖由 jackli 於 2012-7-19 08:49 發表
http://www.ww263.com/p/18713604955.html
openwrt 系free 嫁!! 用黎搵錢

---

btw, usb2.0 做到 1X MB
正路啦....

如果好似你咁講....
唔要錢的話...
無人開發了~