[軟件] 急救! 有乜Software可以拎得番啲 data

引用:
原帖由 XT 於 2012-7-17 00:27 發表

load得好慢 , 係咪正常架!?
我未試過救data , 唔清楚實際情況
成個 partition , 續個 cluster 同你scan... 慢慢等

scan完 綠色既一定救到, 紅既有機, gray 既

引用:
原帖由 lctang 於 2012-7-17 00:28 發表

成個 partition , 續個 cluster 同你scan... 慢慢等
我仲起佢個 Initial setup , Enumerating devices ....

引用:
原帖由 XT 於 2012-7-17 00:30 發表

我仲起佢個 Initial setup , Enumerating devices ....
同你搵緊個 partition

引用:
原帖由 lctang 於 2012-7-17 00:34 發表

同你搵緊個 partition
load到hang o左咁

引用:
原帖由 XT 於 2012-7-17 00:35 發表

load到hang o左咁
你都識講 有兩個主要partition完全睇唔到

慢慢等下

引用:
原帖由 lctang 於 2012-7-17 00:37 發表

你都識講 有兩個主要partition完全睇唔到

慢慢等下
重新開機 , 入到去再插線再開program再試多次
按完就飛身去沖涼唔理住

要唔要一個星期時間?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 XT 於 2012/7/17 02:27 發表
要唔要一個星期時間?
嘩 
好灰
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2012-7-17 02:37 發表

嘩 
好灰

唔係救既data係相既話 , 真係唔幫佢 ...

引用:
原帖由 XT 於 17-7-2012 03:38 AM 發表
唔係救既data係相既話 , 真係唔幫佢 ...
有乜關系先?

女女

引用:
原帖由 XT 於 17/7/2012 03:38 發表
唔係救既data係既話 , 真係唔幫佢 ...

引用:
原帖由 lorym 於 2012-7-17 06:48 發表

有乜關系先?
引用:
原帖由 小Ray 於 2012-7-17 08:56 發表
女女
引用:
原帖由 bebird 於 2012-7-17 09:22 發表

你班友...

但我仲未救到啲新相 (佢舊相有隻 portable hdd backup 晒)